Tratament facial cu aur de 24 de Karate, de la Umo

Tratamentul cu aur de 24 de Karate este unul de lux si 100% natural - datorita tehnologiei inovatoare creata de Umo, straturile fine de aur sunt dizolvate, iar particulele acestora sunt transferate...
Tratamentul cu aur de 24 de Karate este unul de lux si 100% natural - datorita tehnologiei inovatoare creata de Umo, straturile fine de aur sunt dizolvate, iar particulele acestora sunt transferate pe toata suprafata fetei. Astfel, beneficiile tratamentului facial sunt imediate, iar rezultatele, de durata.

Aceasta metoda unica de reintinerire a pielii utilizeaza o combinatie a tehnologiei vaporizarii particulelor nano din gama PGA, ultrasunetele si foite de aur de 24 de Karate, pentru o piele vizibil mai tanara si mai luminoasa.

Aurul, element natural stabil, actioneaza ca un agent imunorepresiv, avand efect antiinflamator asupra unor boli cronice.
Foita de aur folosita este fabricata in Japonia, in zona Kanazawa a districtului Ishikawa, zona recunoscuta pentru fabricarea celor mai bune foite de aur din lume.

Mod de aplicare:


Tenul ramane hidratat si catifelat, datorita vaporilor fini Facial Spa System aplicati pe toata suprafata fetei, impreuna cu acidul poliglutamic. Aurul se va atasa cu fermitate de piele numai in momentul in care aceasta este suficient de hidratata si catifelata. De asemenea, acest lucru va spori rata de penetrare a aurului. Fara o pregatire specifica a tenului, o mare parte din aur va lasa un reziduu neionizat pe suprafata pielii.

Ionizarea aurului:


Prin aplicarea vaporilor fini FSS din gama PGA, foita de aur de pe suprafata pielii isi modifica structura ionica, numai in acest mod fiind absorbita in totalitate in piele.

Patrunderea aurului in piele:


Aurul nu poate fi dizolvat de catre orice tip de solvent. De aceea, sarcina negativa biopolimerica de incarcare a gamei PGA creeaza un solvent special pentru ca aurul sa poata fi dizolvat.


Prin masarea foitei de aur cu vaporii fini ai acidului poliglutamic, proprietatile conductivitatii electrice si abundenta negativa a sarcinii din interiorul gamei PGA vor trimite particulele ionizate de aur direct in piele.

Proprietatile aurului:


  • elasticizeaza si ridica;
  • incetineste scaderea elasticitatii pielii si procesul de pierdere a colagenului, prevenind imbatranirea acesteia;
  • creste gradul de elasticitate al stratului de baza al pielii, facand-o, astfel, mult mai ferma si cu un aspect intinerit;
  • reduce liniile fine si atenueaza ridurile;
  • reduce semnele de imbatranire cauzate de razele solare si trecerea anilor.

Inca din anul 1929, aurul a fost utilizat cu succes in tratamentul artritei reumatice, prin reducerea inflamatiilor.
Totodata, proprietatile antiinflamatorii ale aurului incetinesc, in acest mod, secretia melaninei si a semnelor de imbatranire.

Tratamentul facial cu aur de 24 de Karate de la Umo:


  • distruge efectele cauzate de radicalii liberi;
  • lupta impotriva radicalilor liberi;
  • previne imbatranirea prematura a pielii;
  • confera o stralucire aurie;
  • creeaza un ten mai luminos si tanar.

Tratamentul facial cu aur de 24 de Karate este disponibil doar la Natura Spa (Str. Dionisie Fotino nr. 41, sector 1, Bucuresti), la un pret de: 675 lei/sedinta. Pentru mai multe detalii, acceseaza www.naturaspa.ro.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Denisa pe 8 Dec 2012, 17:28
    tratament facial

    Buna!Eu vreau sa cumpar aceasta crema...de unde as putea sa o achizitionez?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod