Touch-N-Brush - dozator pentru pasta de dinti

Suntem in secolul XXI si faptul ca inca mai trebuie sa strangem de un tub pentru a pune pasta de dinti pe periuta poate fi frustrant pentru unii dintre noi, in speta aceia foarte comozi...
Suntem in secolul XXI si faptul ca inca mai trebuie sa strangem de un tub pentru a pune pasta de dinti pe periuta poate fi frustrant pentru unii dintre noi, in speta aceia foarte comozi dintre noi, care considera ca intr-o buna zi vor exista robotei care sa ne inlocuiasca mai toate miscarile "dificile".

Chiar daca nu pentru toata lumea actiunea de a strange de un tub cu pasta de dinti este una impovaratoare, mai mult ca sigur ca exista persoane care ar prefera sa nu faca mai mult decat sa plaseze periuta sub un astfel de "robotel", iar pasta de dinti sa curga din tub.
Daca nu ar fi existat astfel de persoane, nu s-ar fi inventat disopozitivul care dozeaza pasta de dinti.

Acest dispenser se numeste Touch-N-Brush Toothpaste Dispenser si este un dispozitiv hand-free care, actionat prin atingerea pompei incorporate, elibereaza cantitatea ideala de pasta de dinti pentru un periaj. Astfel, sustine producatorul, se evita irosirea pastei de dinti, pentru ca de obicei suntem tentati sa folosim mai multa decat ne trebuie.

Dispozitivul poate fi folosit pentru orice tub cu pasta de dinti, de orice dimensiune, si este usor de instalat, folosit si reumplut.
Vidul creat in interior forteaza pasta de dinti sa "paraseasca" tubul pana la ultima picatura, asa incat folosind acest dispenser, nu vei mai arunca tuburile de pasta de dinti decat atunci cand vor fi golite complet.

Dozatorul de pasta de dinti este livrat impreuna cu o periuta de dinti electrica. Realizat din plastic si cauciuc, dozatorul are dimensiunile 8,25 x 7,62 x 26 de centimetri si costa 20 de dolari. Deocamdata, acesta este disponibil doar in SUA si poate fi comandat de la adresa Taylorgifts.com.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • voinicu sorin pe 14 Ian 2018, 21:48
    ma intereseaza acest dozator Touch N Brush

    este foarte bun si as dori sa stiu cat costa acest dozator

    0
    0

  • Maria pe 13 Mar 2014, 10:47
    Un produs indispensabil

    Am cumparat acum ceva timp un dozator pasta de dinti si acum mi se pare indispensabil acest gadget :) Usor de folosit mai ales pentru cei mici.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod