Remote Buddy, prietenul telecomenzilor

Telecomenzile au prostul obicei de a se pierde prin casa, in cele mai ciudate locuri, si niciodata nu le gasesti acolo unde stii (sau doar crezi) ca le-ai lasat. Poate ca ai...
Telecomenzile au prostul obicei de a se pierde prin casa, in cele mai ciudate locuri, si niciodata nu le gasesti acolo unde stii (sau doar crezi) ca le-ai lasat. Poate ca ai stabilit un loc al lor, dar nu-i asa ca nimeni, niciodata, nu le lasa acolo unde trebuie?

Ce-i de facut? Le-ai putea prinde de masa cu o sfoara, dar nu este cea mai fericita solutie din punct de vedere estetic, asa ca te poti bucura - exista o solutie eleganta, si anume suportul Remote Buddy. Acesta nu doar pastreaza pana la telecomenzi la "locul lor", aranjate, dar le mai si "cheama" atunci cand nu le gasesti.

Suportul Remote Buddy are patru butoane care transmit semnale catre patru receptori colorati pe care ii lipesti pe spatele telecomenzilor, iar cand nu gasesti telecomanda corespunzatoare butonului verde, spre exemplu, apesi butonul si un sunet emis de receptorul atasat telecomenzii te va atentiona asupra locului in care s-a "ascuns".

Suportul are si un loc pentru un pahar sau o cana, asa ca poate reprezenta cadoul ideal pentru un impatimit al meciurilor televizate, dar si pentru o "cafegioaica" ce sta cu ochii pe televiziunile de stiri.

Remote Buddy costa 40 de euro pe site-ul Firsstreetonline.com.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod