"O bere la mine fuge", "Patineaza si n-ajunge!"

Replicile din titlu reprezinta felul in care se tachineaza chelnerii si clientii teraselor dupa ce s-a depasit un numar de beri consumate.
Replicile din titlu reprezinta felul in care se tachineaza chelnerii si clientii teraselor dupa ce s-a depasit un numar de beri consumate. Dar lucrurile nu mai trebuie sa stea asa, pentru ca de acum poti avea propriul chelner teleghidat, care devine neascultator doar atunci cand ramane fara baterii.

Adevaratii bautori de bere nu consuma acest "lichid vital" doar vara, pe terase. Ei o beau tot timpul anului si de obicei o prefera rece. Poate ca ai si tu acasa un consumator de bere care te tot sacaie cerandu-ti o bere rece din frigider, sau poate ca pur si simplu iti plac sucurile reci. Orice varianta ti s-ar potrivi, probabil ca ai nevoie (iar daca nu ai acum, vei avea la vara) de racitorul de bere teleghidat.

Racitorul de bere teleghidat pastreaza reci 10-12 doze sau sticle de bautura si partea mai frumoasa abia acum urmeaza: nu trebuie sa te deplasezi tu pana la el, racitorul vine la tine ori de cate ori il "chemi" cu telecomanda din dotare. Cu acest frigider ambulant, nu mai trebuie sa-ti faci griji cand se apropie serile de urmarit fotbal sau filme la televizor, pentru ca racitorul te va scapa de grija de a servi musafirii cu bauturi reci, fara sa fie vreunul nevoit sa se ridice din fotoliu.

Telecomanda iti permite sa-l dirijezi pe parchet sau pe mocheta, intrucat motorasul puternic si rotile aderente il fac un servant care ajunge intotdeauna la tinta.

Racitorul cu gheata pentru dozele / sticlele de bere sau de bauturi racoritoare este alimentat cu sase baterii de tip C (nu sunt incluse in pachet), iar telecomanda foloseste o baterie de 9V. Dimensiunile racitorului, atunci cand este folosit, sunt de 35 x 30 x 30 centimetri, iar cand nu-l folosesti, se pliaza ca sa nu ocupe spatiul.

Racitorul de bauturi costa 245 de lei si este disponibil pe site-ul gadgetbox.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod