Cum sa-ti maschezi cablurile

Daca de cablurile de la mouse, tastatura si alte gadgeturi poti scapa cu ajutorul...
Daca de cablurile de la mouse, tastatura si alte gadgeturi poti scapa cu ajutorul "testoaselor" Cable Turtles, iar cablul castilor de la MP3 player poate fi ascuns intr-o "soseta", mai ramane de vazut cum poti masca acele cabluri pe care nu le poti ascunde. Acestea pleaca de la prizele asezate la inaltime sau pur si simplu traverseaza un perete si nu ai cum sa le ascunzi.

Poti masca toate acele cabluri care te deranjeaza cu niste cleme in forma de frunza pe care le gasesti pe site-ul Design3000.de.
Fiecare set de 12 frunzulite si o pasare din plastic costa 6,90 euro plus taxele postale si poti infrumuseta cu ele cablurile care stau lipite de perete. Setul Wire Blooms include 13 cuie pentru prinderea figurinelor pe perete si adaptoare pentru cablurile mai subtiri.

Ca sa eviti incalcirea manunchiului de cabluri pe care probabil ca il ai in bucatarie sau in spatele computerului, poti sa le strangi la un loc intr-un Cable Manager. Un set de doua astfel de cabluri in forma de spirala costa 30 de lei, sunt realizate din cauciuc si infasoara firele astfel incat sa nu te mai incurce.


O alta solutie pentru cablurile prea lungi o reprezinta Cable Fish, un "peste" din plastic cu o lungime de 14 centimetri, in jurul caruia infasori cablul, iar extremitatile acestuia se fixeaza in ochii si coada pestelui. Rezultatul va arata mai bine decat iti imaginezi, nici urma de sange! Ba chiar vei avea incaperile mult mai curate dupa organizarea cablurilor.

Cable Fish si Cable Manager costa 25, respectiv 30 de lei si le poti cumpara de pe laptopgear.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod