BudSock, soseta pentru cabluri neincurcate

BudSock este o "soseta" creata pentru persoanele care folosesc frecvent castile mici ca sa asculte muzica si sunt satule sa petreaca minute in sir descurcandu-le cablul. Ai de ales...
BudSock este o "soseta" creata pentru persoanele care folosesc frecvent castile mici ca sa asculte muzica si sunt satule sa petreaca minute in sir descurcandu-le cablul. Ai de ales intre mai multe produse care promit sa te scape de grija cablurilor innodate (testoasa pentru cabluri "ordonate" a fost prezentata aici, dar BudSock promite ca este cel mai eficient.

Sistemul este simplu: introduci mufa prin BudSock de sus in jos, iar castile intra si ele in "soseta" atunci cand nu le folosesti, inchizi cele doua capse si cablul sta la locul lui.
Cand vrei sa folosesti castile, le scoti din soseta si prinzi din nou capsele, astfel incat cablul sa nu se mai incalceasca.

BudSock costa 5 dolari, adica mai putin de 20 de lei (plus taxele de transport), iar daca nu esti multumita de produs, il poti trimite inapoi si ti se va restitui nu doar toata suma, ci 110 la suta, atat de siguri sunt inventatorii lui BudSock ca te vei indragosti de acesta.

Il poti comanda de pe www.budsock.com, iar daca alegi pachetul cu 10 bucati, obtii o reducere de 40 la suta (un set de 10 "sosete" costa 30 de dolari).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod