Tragedie colectivă. Adrian Despot şi Wilmark, eroii tăcuţi care au salvat oameni

Ar trebui decoraţi pentru a fi daţi exemplu de comportament şi de modestie. Avem două vedete autentice, pasionate de ceea ce fac şi care sar în flăcări când e nevoie de ei

Adrian Despot, solistul trupei Viţa de Vie şi Wilmark, fost prezentator TV, sunt două vedete care în noaptea de vineri au salvat oameni. Nu s-au lăudat cu asta pe Facebook, nu au dat interviuri la ştiri, dar oamenii pe care i-au ajutat le-au mulţumit public. E bine să ai un erou prin preajmă.

Mario Ionescu, cameraman Pro TV: "Oameni, care păreau vecini cu localul, cărau, alături de alţi oameni arşi, trupuri pline de sânge, de carne arsă, pe care îi înşirau pe asfalt cât mai aproape de salvările care de acum curgeau şi umpleau piaţeta.

O tânără blondă îi ghida către salvări şi implora oamenii de pe ambulanţe să ia cât mai mulţi! Am ajuns în gang unde m-a întâmpinat Adrian Despot. Era ars, plin de negreală pe ochi, căra un tânăr ars, a început să urle la mine să las camera şi să car oameni! M-am blocat şi mi-au dat lacrimile", a scris acesta pe pagina sa de Facebook.
Adrian Despot se identifică cu trupa Viţa de Vie, înfiinţată în 1996. De 20 de ani a migrat dinspre un star rock într-un simbol cultural al generaţiei sale.
Nu este strident, pur şi simplu e un artist valoros cu o voce şi o chitară bună.
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • lili pe 4 Nov 2015, 16:23
    pentru cei doi!

    urasc cuvantul mari salvatori si eroi!!Pur si suplu puteau fi ei in locul lor in aceasi situatie! Aici este vorba de omenie nu de bravada si eroism! De acum vor fi pe la toate televiziunile ca sa isi faca reclama.Ptr ca nu ii cheama Despot sau Wilmark ....oamenii ceilalti care au ajutati ce sunt?Mai lasati-ma cu eroisnul vostru!Omenia este principala!

    1
    0

  • mihai pe 4 Nov 2015, 16:00
    @ION CUCU

    Ar fi sarbatoare nationala, nu doliu national, daca ar crapa toti intelectualii ca tine ( a se citi "imbecilii") care nu inteleg ca autoritatile sunt responsabile de siguranta cetateanului. Sa spui ca nu are nimeni nicio vina in afara de cei 3 patronasi.. e o ineptie teribila. Si dupa sinteza comentariului, probabil esti foarte conectat la buget, nu stii cum e sa muncesti cu adevarat in mediul privat, sa ai task-uri, dead-line-uri si alte lucruri din astea, stii doar ca seful trebuie sarutat in dos pentru ca sa te tine in functia calduta cu care esti obisnuit, marire salariala anuala ca daca nu facem greva, etc. POTI SARBATORI ORICE, HALOWEEN SAU ORICE SARBATOARE, NU E O CRIMA IDIOTILOR! Diferenta intre Colectiv si cluburile frecventate de voi este aceea ca media IQ-ului vostru trebuie inmultita cu 2 sau 3 pentru a ajunge la limita inferioara a omului considerat avand un IQ normal

    0
    0

  • Ion CUCU pe 4 Nov 2015, 14:45
    Romania PROSTILOR!

    Este o nedreptate pentru tara ceea ce intampla. Acei oameni au mers in clubul COLECTIV sa-si omoare plictiseala si timpul liber, nu au avut nici o legatură cu natiunea ROMÂNĂ şi nici nu au, şi atunci în mod eronat s-a decretat ,,Doliu Naţional" Se decretează Doliu Natiobnal în situaţii bine justificate ca de ex cutremurul din 1977. Puneau unii problema să-i declare eroi, iarăşi aiurea nu jignim in acest mod eroii căzuţi pentru patrie? Aceştia au căzut pentru plictiseală! De ce şi-a dat guvernul demisia? Iarăşi aiurea, nu guvernul i-a trimis în club şi nu era clubul lui Ponta sau al guvernului. De ce a votat o ţară întreagă acest guvern, ca să vină nişte plictisiţi sau poate chiar drogaţi cum se afirmă în unele surse şi să strige jos guvernul? şi ei să plece ca şi cum ar pleca de la nuntă! Toate acestea sunt absurdităţi. Dacă ar fi luat foc un bordel şi ardeau 300 de prostituate cu clienţi cu tot, trebuia să plece preşedintele? Credeţi că aceasta este democraţie sau aiureală? De ce 40 de ani, vechiul regim a investit puternic în educaţia acestui popor, dacă acum această debusolată masă de oameni, impune voinţa în ţară datorită unei tâmpenii. Sunt acord să-i ajutăm pe cei în dificultate, dar nu ne putem bate joc de noi. A scăzut leul, vor fi scumpiri, tăieri de salarii şi de pensii etc. Vor veni la putere cei care au sărăcit ţara (porcotalii, băsiştii etc. toţi care au furat fără ruşine ca tîlharii la drumul mare...) şi vor tăia din nou salarii, pensii, vor scumpi din nou viaţa. De ce nu se reglementează prin lege declararea doliului naţional etc.?

    1
    5

  • Ion CUCU pe 4 Nov 2015, 14:10
    Nedreptate

    Este o nedreptate pentru tara ceea ce intampla. Acei oameni au mers in clubul COLECTIV sa-si omoare plictiseala si timpul liber, nu au avut nici o legatură cu natiunea ROMÂNĂ şi nici nu au şi atunci în mod eronat s-a decretat ,,Doliu Naţional" Se decreteayă Doliu Natiobnal în situaţii bine justificate ca de ex cutremurul din 1977. Puneau unii problema să-i declare eroi, iarăşi aiurea nu jignim in acest mod eroii căzuţi pentru patrie? Aceştia au căzut pentru plictiseală! De ce şi-a dat guvernul demisia? Iarăşi aiurea, nu guvernul i+a trimis în club şi nu era clubul lui Ponta sau al guvernului. De ce a votat o ţară întreagă acest guvern, ca să vină nişte plictisiţi sau poate chiar drogaţi cum se afirmă în unele surse şi să strige jos guvernul? şi ei să plece ca şi cum ar pleca de la nuntă! Toate acestea sunt absurdităţi. Dacă ar fi luat foc un bordel şi ardeau 300 de prostituate cu clienţi cu tot trebuia să plece preşedintele? Credeţi că aceasta este democraţie sau aiureală? De ce 40 de vechiul regim a investit puternic în educaţia acestui popor, dacă acum acestă debusolată masă de oameni, impune voinţa în ţară datorită unei tâmpenii. Sunt acord să-i ajutăm pe cei în dificultate, dar nu ne putem bate joc de noi. A scăzut leul, vor fi scumpiri, tăieri de salarii şi de pensii etc. Vor veni la putere cei care au sărăcit ţara (porcotalii, băsiştii etc toţi care au furat fără ruşine ca tîharii la drumul mare...) şi vor tăia din nou salarii, pensii, vor scumpi din nou viaţa. De ce nu se reglementeyă prin lege declarea doliului naţional etc.?

    2
    2

  • VALHALLAN pe 4 Nov 2015, 12:42
    Halloween in viata reala.

    Sarbatoarea Halloween trebuie sa dispara si sa fie uitata de toti. Este o sarbatoare a mortilor si a nebuniei, toti se sperie si se ingrozesc de Halloween, fara nici un sens si folos. Prostie generala. Unuii au avut parte de Halloween prea real... Trist... Dumnezeu sa-i ajute pe cei ramasi in viata, caci cei morti, morti sunt, ei nu mai au nevoie de nimic.

    3
    5

  • marian pe 4 Nov 2015, 10:41
    Scarba 2

    Da cine a zis ma ca-i PM de vina ?! Coruptu si plagiatoru ala desigur nu are nici o vina ....

    4
    1

  • Maria pe 4 Nov 2015, 09:02
    Scarba

    Mi s-a facut scarba de voi toti cei care postati comentarii.Daca se naste cineva Primul Ministru este de vina, daca moare cineva primul Ministru este de vina. Numai voi sunteti "cei mai buni, salvatorii acestei tari" din gura . Trist este canu-i nimic de capul vostru si in capul vostru.

    10
    5

  • cristi pe 4 Nov 2015, 06:11
    Capcana cum sa castigi bani

    NU MAI FITI NAIVI OAMENI BUNI! NIMENI NU VA DA BANI STAND ACASA! Nu va lasati pacaliti de un MLM stupid, in care va trebui sa platiti ceva. Nu exista sa nu trebuiasca sa platiti intr-un MLM! Claudiu Neacsu e un EXCROC!

    3
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod