Feminină și fericită! Câștigă bijuterii de răsfăț și un iPhone 14, cu concursul Winter Glam by EdenBoutique.ro

Iarna asta ai motive în plus să străluceșți: Premiile de la EdenBoutique! Înscrie-te în concursul iernii - Winter Glam și poți să-ți pui sub brad cele mai dorite cadouri de la Moșul.
Concursul se desfășoară în perioada: 1-20 decembrie 2022, online, accesand linkul Concurs- Winter Glam Giveaway by Eden Boutique.
 
Iarna asta ai motive în plus să străluceșți: Premiile de la EdenBoutique! Înscrie-te în concursul iernii - Winter Glam și poți să-ți pui sub brad cele mai dorite cadouri de la Moșul.
 

Concursul se desfășoară în perioada: 1-20 decembrie 2022, online, accesand linkul Concurs- Winter Glam Giveaway by Eden Boutique 

 
Știm cât de mult contează accesoriile, așa că pe Eden Boutique ai o colecția variată de bijuterii din argint, potrivite oricărui stil vestimentar. Iarna asta, accentul este pe nuanțe metalizate și mult îndrăgitul argintiu. 
Dacă vrei bijuterii finuțe pentru rochița de seară sau ținuta de revelion, acum poți să le primești din timp. Și tu poți beneficia de vouchere pentru bijuterii pe alese, dar și de cel mai tare Smartphone al momentului: un iPhone 14 nou nouț. 
 
 
 

Iată ce poți câștiga: 

 
Premiul 1: Iphone 14 
Premiul 2: 5 vouchere x 300 lei 
Premiul 3: 20 x brățări din argint Sparkling Tennis Clear 
 
Răsfață-te cu mii de inele, cercei, brățări și coliere pe alese, plus, vedetele iernii: talismane cu fulgi, simboluri, brăduți, litere, zodii și multe altele.
 
 
 
Dacă vrei să fii unul dintre fericiții câștigători, abonează-te la newsletterul Eden Boutique, dă vestea mai departe prietenilor tăi și da Follow paginilor de Social Media - Facebook Instagram și Tik-Tok și mergi la sigur pentru Cadourile de la Moșul. 
 
WINNING TIP: Cu cât ai dat mai multe distribuiri și cu cât ai mai mulți prieteni înscriși, cu atât ADUNI MAI MULTE PUNCTE. Dă și tu vestea prietenelor tale și oferiți-vă o șansă unică pentru o sărbătoare plină de surprize! 
 
EdenBoutique este locul ideal pentru cadouri pe care vrei să ți le faci ție și persoanelor iubite. Acesta este unul dintre cele mai îndrăgite site-uri de bijuterii din argint din România, care are magazin fizic în București și Cluj, oferă clienților săi bijuterii din aur, argint și bijuterii personalizate, pentru orice outfit îți dorești. 
 
Magazinul vine ca o invitație la eleganță, bucurie și mai ales este o invitație la stilul care te definește. Poți opta pentru o varietate de peste 3500 produse, cu prețuri accesibile. Fiecare bijuterie are un finisaj deosebit, cu ambalaj de cadouri GRATUIT. 
 
Intră și tu în cel mai popular concurs al iernii – Winter Glam by EdenBoutique.ro, abonează-te la newsletterul nostru și lasă-te fermecată de lumea magică a bijuteriilor! 
 
Te asteptam pe Edenboutique.ro!

12 Decembrie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod