De ce nu mai zâmbeşti?

26 Ianuarie 2011
Nu eşti singura care are probleme. Dar, bineînţeles, ale tale sunt cele mai importante. Cu toate că, dacă ridici privirea din pământ, vei vedea oameni mai îngreunaţi de viaţă decât tine şi mult mai veseli.
Nu eşti singura care are probleme. Dar, bineînţeles, ale tale sunt cele mai importante. Cu toate că, dacă ridici privirea din pământ, vei vedea oameni mai îngreunaţi de viaţă decât tine şi mult mai veseli.

Succesul are o legătură directă cu atitudinea pozitivă. Degeaba te plângi mereu că cei din jurul tău nu te înţeleg, încearcă să le zâmbeşti, încearcă să-i asculţi şi atunci vei observa cu adevărat o schimbare în atitudinea lor.
Trăim într-o lume complicată în care fiecare om urmăreşte anumite scopuri, are anumite interese, încearcă să obţină ceva. E atât de simplu, nu poţi obţine ceva fără să oferi altceva. Cele mai puternice relaţii sunt cele care se bazează pe un schimb echitabil de sentimente pozitive.
Atitudinea pozitivă e dată de tot ce ştii tu să faci, cum poţi tu să ajuţi. Ajutorul poate fi material sau psihic. Ai să fii surpinsă, dar cei mai mulţi oameni au nevoie de sprijin emoţional şi nu de cel material.

Gândeşte-te la tine. Rezişti mai mult într-un job dacă şefii şi colegii tăi sunt mulţumiţi de ceea ce faci, dacă te simţi utilă şi eşti pasionată de activitatea ta, chiar dacă salariu nu e cel pe care ţi l-ai dorit, decât dacă ai munci pe un salariu mai mare într-un mediu ostil.
Chiar dacă nu recunoşti direct asta, nimeni nu poate rezista prea mult într-un loc în care nu are nicio satisfacţie, indiferent de bani.

Zâmbetul e cel mai eficient instrument de a ajunge la succes şi echilibru.
N-ai observat că oamenii care au simţul umorului reuşesc mai bine în viaţă? E simplu, ne asociem rapid cu cei care au o atitudine pozitivă, cu cei care zâmbesc pentru că avem mereu nevoie de căldură, de emoţie, de înţelegere, avem nevoie de propriile zâmbete.

Şi mai e ceva, un zâmbet fals sau forţat valorează mai mult decât cea mai sexy încruntare.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gabi19stoica pe 26 Ian 2011, 10:59
    da

    cit e de adevarat !!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod