De ce îţi plac declaraţiile de dragoste?

Nici măcar nu te-ai întrebat. Îţi plac şi gata. Plângi la filme şi starea de iubire o consideri unică. Nicio femeie nu rămâne indiferentă la o declaraţie de dragoste.
Nici măcar nu te-ai întrebat. Îţi plac şi gata. Plângi la filme şi starea de iubire o consideri unică. Nicio femeie nu rămâne indiferentă la o declaraţie de dragoste.

Cu toate acestea, viaţa te-a învăţat că sunt rare. Bărbaţii nu se pricep prea bine să le facă şi, pe măsură ce timpul se aşterne peste o relaţie, apar din ce în ce mai rar.
Dar tu le doreşti la fel de mult.
Şi când se întâmplă ca partenerul tău să-ţi ia un buchet de flori, să-ţi şoptească la ureche că te iubeşte la fel ca în prima zi, te emoţionezi, iar viaţa ţi se luminează. Dar bărbaţii habar n-au cât de importante sunt bijuteriile din cuvinte frumoase. Ei nu înţeleg faptul că noi, femeile, nu percepem iubirea ca pe ceva cantitativ. Ne bucurăm la fel de mult şi atunci când primim o floare şi atunci când primim un inel cu diamante.
Gestul contează.

Îţi plac declaraţiile de dragoste pentru că îţi reamintesc de faptul că nu eşti singură. Te încurajează, îţi dau putere să lupţi. E atât de important să nu duci povara vieţii numai pe umerii tăi firavi. O declaraţie de dragoste salvează o căsnicie, iar, uneori, salvează o lume. Şi ele sunt din ce în ce mai rare. Deficitul de iubire îl umpli cu filme romantice, cu cărţi şi cu poveşti, dar nicio femeie nu poate trăi fără propriile declaraţii de dragoste.

Le porţi cu tine ca pe o cutie plină cu bijuterii.
Ele înseamnă întreaga bogăţie a sufletului tău. Sunt mărturia că ai fost iubită, că ai fost frumoasă şi dorită. Niciodată nu le vei uita. Poate nu-ţi vei mai aminti chipuri, cu timpul vei uita nume sau întâmplări, dar nu vei uita declaraţiile de dragoste. Sunt nepreţuite.
21 Ianuarie 2011
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Xenia pe 26 Dec 2011, 15:56
    Iubesc adevarat . . .

    Voi incerca sa ii scriu o declaratie de dragoste in speranta unei atentii mai deosebite din partea lui, eu sunt totul dar ma gandesc ca o mika atentionare mai bine zis un update nu strica niciodata sau un refresh ma gandesc ca asa se v-a simti din nou ca la 20 de ani pe cand era un don'juan te iubesc adevarat si imi lipsesti cand esti departe dar stiu ca v-a venii si ziua noastra cand v-om fi mereu unul langa celalalt ca o adevarata familie, :*, iti multumesc ca m-ai ales. . .

    3
    0

  • Dreamyheart pe 7 Iun 2011, 18:39
    declaratii on line

    De cand accesez internetul ,din 2005 de la varsta de 38 de ani traiesc a doua adolescenta!Fericirea pluteste in aer!Am primit multe declaratii de dragoste,unele sincere,am refuzat multi barbati ,desi acum sunt destul de grasa si am parul grizonat si nu ma mai machiez.

    4
    1

  • dana pe 23 Ian 2011, 22:16
    declaratie de dragoste

    La fel ca dani eram si eu acum un an inainte sa-mi cunosc partenerul actual cand un baiat imi facea o declaratie de dragoste nu-i acordam importanta consideram ca toti baietii mint,si vor doar sa isi atinga scopul pana cand intamplarea a facut sa ma combin cu un preten din copilarie nu am grabit procesuEl este un tip foarte romanct ma facut sa cred in declaratiile lui sa imi placa la nebunie sa nu fie zi fara un cuvant frumos dupa care timpul a trecut si declaratiile au fost tot mai arare dar tot in iubesc mult

    4
    1

  • dani pe 22 Ian 2011, 14:46
    ???

    Nu mi-au placut niciodata declaratiile de dragoste. Nu plang la filme. "Nicio femeie nu rămâne indiferentă la o declaraţie de dragoste." Asta inseamna ca nu sunt femeie? De fiecare data cand un baiat incerca ceva de genul asta ridicam dintr-o spranceana, faceam stanga imprejur si plecam.

    2
    4

  • flory pe 21 Ian 2011, 20:17
    declaratie de dragoste

    Eu mereu ii scriu iubitului meu cate ceva aveti dreptate fara declaratii nu mai este romanta.Dragostea este puternica si totusi delicata. Ea poate fi usor distrusa. Dar adevarata dragoste inseamna sa intelegi asta. A fi indragostit inseamna sa respecti

    7
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod