Cum va vota Teo la moţiune?

Fosta vedetă de televiziune e chemată din nou să-i decidă soarta lui Emil Boc, liderul partidului din care face şi ea parte. La ultima moţiune a votat împotriva PDL. Ce va face Teo de această dată?
Fosta vedetă de televiziune e chemată din nou să-i decidă soarta lui Emil Boc, liderul partidului din care face şi ea parte. La ultima moţiune a votat împotriva PDL. Ce va face Teo de această dată?

PSD şi PNL vor depune o nouă moţiune de cenzură împotriva Guvernului Boc. Liderii ambelor tabere susţin că au o majoritate în Parlament. Teo Trandafir, deputat PDL, a votat împotriva propriului partid la precedenta moţiune de cenzură.
Nimeni n-a înţeles de ce. Cred că nici ea. După vot, fosta vedetă TV s-a bucurat alături de cei din PSD pentru ca a doua zi să-şi ceară scuze şi să spună că n-a ştiut ce face pentru că-i scăzuse glicemia.

Va fi interesant de urmărit cum îi va fluctua glicemia lui Teo din moment ce opoziţia are nevoie de doar opt voturi din tabăra adversarilor politici pentru a dărâma guvernul.

De la star la parlamentar


Teo Trandafir a intrat în parlament după alegerile din 25 aprilie 2010 care au avut loc în Colegiul 19 din Bucureşti. A candidat împotriva  Lilianei Ghervasuc Mincă (Partidul Conservator), fost director al Loteriei Române.
Alegerile s-au organizat pe postul de deputat rămas vacant după demisia din parlament a Danielei Popa (PC). Fosta vedetă Tv a fost ajutată în campanie de staff-ul electoral al PDL şi a câştigat fără probleme.

Teo Trandafir a cunoscut succesul la ProTV unde a fost gazda emisiunii Teo Show. În acea perioada era considerată un fel de Oprah a României. La un moment dat a plecat la grupul de presă Realitatea-Caţavencu, aflat sub patronajul lui Vântu.
A fost director al postului Romantica. La vremea respectivă s-a vorbit de faptul că ar fi primit un milion de dolari pentru a pleca de la ProTV. Teo n-a confirmat niciodată această sumă, dar după eşecul de la Romantica a declarat că cea mai mare prostie din viaţa ei a fost să plece de la Pro TV.
21 Octombrie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod