5 motive pentru care ignorăm o femeie chiar dacă o iubim

Multe femei sunt şocate de faptul că unii bărbaţi le ignoră în anumite momente deşi relaţia merge bine. Cele mai multe se sperie şi cred că nu mai sunt iubie. Sperietura e fără temei

Multe femei sunt şocate de faptul că unii bărbaţi le ignoră în anumite momente deşi relaţia merge bine. Cele mai multe se sperie şi cred că nu mai sunt iubie. Sperietura e fără temei atâta timp cât ignorarea nu persistă mai mult de trei zile. Abia după acest interval de timp trebuie să intraţi la idei.

Mai jos prezentăm câteva motive pentru care bărbaţii sunt indiferenţi uneori.

1. Ignorarea apare cel mai des la bărbaţi după ce au făcut sex. În astfel de momente partenerele au nevoie de tandreţe, pe când bărbaţii se grăbesc să-şi facă un sendviş.

2.

Mulţi bărbaţi vă ignoră pentru că se gândesc că nu mai au nimic de oferit. O dată ce v-au arătat dragostea consideră că şi-au îndeplinit misiunea.

3. Acest fenomen apare şi ca o reacţie de apărare. Mulţi bărbaţi au o lume a lor pe care nu vor să o împartă cu partenera de viaţă.

4. Dialogul cu o femeie e foarte solicitant pentru un bărbat. Sunt prea multe amănunte, prea multe nume necunoscute, prea multe întâmplări. La un moment dat s-ar putea să nu mai fie în stare să vă urmărească.

Îi e ruşine să recunoască asta şi atunci se detaşează.

5. Uneori  meciul e mai interesant decât o conversaţie cu partenera. Trist, dar adevărat.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod