Surpriză: Meghan „s-a răzgândit cu privire la titlurile regale ale lui Archie și Lilibet după discuții cu Beatrice și Eugenie”

Comentatorul regal Neil Sean susține că Meghan Markle a avut o „schimbare dramatică de viziune” în ceea ce privește importanța titlurilor regale, după ce a vorbit cu membrii seniori ai familiei regale britanice.
Meghan și soțul ei, Prințul Harry, cu care are doi copii, au fost forțați să renunțe la titlurile de regale după ce cuplul a părăsit Anglia și s-au mutat în SUA.
 
În schimb, ei au păstrat titlul de „ducele și ducesa de Sussex” – dar nu își pot folosi titlurile de Alteță Regală, în condițiile în care au părăsit  familia regală.
 
În prezent, copiilor cuplului li se permite să fie numiți prinț și prințesă, dar nu li s-a acordat statutul de Alteță Regală.
Regele Charles nu a luat, încă, o decizie cu privire la alocarea de titluri regale pentru Archie și Lilibet.
 
Meghan a respins anterior, în faimosul și controversatul interviu acordat lui Oprah, orice inițiativă prin care copiii săi să fie recunoscuți prin formalități regale.
Întrebată dacă este „important” ca Archie să fie numit prinț, Meghan a spus că nu are niciun atașament față de „măreția” titlurilor oficiale.

 
Vor să se agațe de titluri

 
 
Însă comentatorul regal Neil Sean spune că Meghan consideră acum că ar fi important pentru copiii ei să dețină titluri, după ce, anterior, ea și soțul ei, au încălcat protocolul și s-au retras din familia regală..
 
Sean a declarat pentru Mirror: „Harry și Meghan sunt foarte, foarte dornici să se agațe de aceste titluri regale.
După multă deliberare, Meghan a decis că titlurile ar fi un lucru bun, nu doar pentru ea, ci și pentru ambii ei copii. În plus, Meghan a devenit foarte prietenoasă cu membrii seniori ai monarhiei, în special cu prințesele Eugenie și Beatrice. După aceasta, Meghan și-a dat seama cât de util poate fi un titlu, mai ales atunci când vrei să te miști în anumite cercuri sociale. Acesta este motivul pentru care vor să dețină titluri
”.
 
Meghan și Harry au fost decăzuți, oficial, din ierarhia regală și li s-au retras titlurile lor onorifice, după ce au confirmat că nu vor reveni, ca membri, în familia regală.
 

Regina Elisabeta a fost cea care a retras titlurile lui Harry și Meghan


La aproape un an după ce Meghan și Harry au părăsit  familia regală, Palatul Buckingham a publicat o declarație în care spunea că monarhul a fost „întristat” de această decizie.
 
Potrivit declarației oficiale de la Palatul Buckingham: „Ducele și Ducesa de Sussex au confirmat Majestății Sale Regina că nu se vor întoarce ca membri activi ai Familiei Regale.
În urma conversațiilor cu Ducele, Regina a scris confirmând că, prin renunțarea la activitățile din Familia Regală, nu este posibil să se continue cu responsabilitățile și îndatoririle care vin la pachet cu o viață în serviciul public. Numirile militare de onoare și patronatele regale deținute de Ducele și Ducesa vor fi, prin urmare, returnate Majestății Sale, înainte de a fi redistribuite între membrii activi ai Familiei Regale. Deși toți sunt întristați de decizia lor, Ducele și Ducesa rămân membri foarte iubiți ai familiei
”.
 
Comentariul a venit la 11 luni după ce cuplul s-a retras din rolurile lor de seniori regali.

 
Harry și Meghan, necinstiți? 

 
Biograful Tom Bower a avertizat cu privire la cartea de memorii a lui Harry, intitulată “Spare”, care urmează să ajungă pe rafturi în mai puțin de trei luni, că va fi un „make or break” pentru Sussex.
 
Bower a declarat, potrivit The Sun că: „Această carte are, într-adevăr, șanse să fie un mare succes sau un mare eșec.
Îmi imaginez că regele Charles a fost avertizat că orice formă de răzbunare nu va fi drăguță. Tot ceea ce poate face regele Charles este să rețină titlurile nepoților săi Archie și Lilibet. În cele din urmă, presupun, le-ar putea lua și titlurile lui Harry și Meghan, dar asta este destul de drastic. Nu știu ce altceva poate face. Dacă este la fel de rău pe cât cred că este, atunci Harry și Meghan au devenit complet necinstiți. Cel mai bun lucru pe care familia poate face este să rupă legăturile cu ei
”.

7 Noiembrie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod