Surprinzător: Fostul soț al Camillei lucrează pentru Regele Charles

Proaspăt uns rege al Marii Britanii, Charles pare pus pe economii, așa că, pentru a mai reduce din cheltuielile cu personalul pare hotărât să apeleze la serviciile cunoștințelor. Așa se face că fostul soț al reginei consoarte Camilla a ajuns să reprezinte casa regală.
Andrew Parker Bowles a avut, deja, prima sa participare la o delegație regală, unde a reprezentat-o oficial pe însăși fosta sa soție, Camilla Parker Bowles.
 
El a mers, în numele Reginei, la o înmormântare, și se pare că acesta a fost doar începutul muncii sale pentru familia regală britanică.
 
Nu doar că Andrew a fost  încântat să-și îndeplinească sarcina dată de regele Charles, dar  el se află într-o relație strânsă și călduroasă cu fost sa soție, Camilla. Asta pentru că, se pare, Andrew a  înțeles, încă din tinerețe, că adevărata dragoste a Camillei este Charles.
 
De altfel, pentru ca totul să fie cât mai oficial, s-a notat și în Jurnalul de la Curte, dosarul oficial al angajamentelor regale.
Așadar,  Andrew Parker Bowles, a reprezentat-o pe Camilla, la Londra, înmormântarea lui John Bowes-Lyon, un văr de-al doilea a răposatei Regine Elisabeta.


Căsătorit cu Camilla vreme de 20 de ani

 
Andrew Parker Bowles s-a căsătorit cu Camilla în 1973 și au doi copii.
În anii 80, cuplul s-a destrămat, iar în 1995 a fost pronunțat, oficial, divorțul celor doi. Un an mai târziu, în 1996, Andrew  s-a însurat cu peisagista Rosemary Pitman, o prietena de-a lor, care a murit în 2010, iar de atunci este văduv.

 
Un an mai târziu, după divorțul Camillei, și Prințul Charles a divorțat de Prințesa Diana. În 2005, Camilla s-a  căsătorit cu Charles.  De altfel, când Ducele și Ducesa de Cornwall s-au căsătorit în 2005, au fost invitați și Andrew Parker Bowles și Rosemary, întrucât Camilla și fostul membru al armatei engleze au avut împreună doi copii, care continuă să-i unească ca familie. 


Andrew nu i-a fost niciodată fidel Camillei

 

Și înainte de scandalul aventurii lui Charles cu Camilla, familia Parker Bowles a avut o relație bună cu familia regală, iar aceasta nu s-a schimbat nici după divorțul dintre Andrew și Camilla, pentru că fețele regale prețuiau tăcerea pe care fostul militar britanic a avut-o în faţa triunghiului amoros din care făcea parte fosta lui soţie .

Biograful regal Penny Junor spune că este convinsă de faptul că fosta ducesă Camilla ar fi nutrit niște sentimente pentru primul ei soţ, Andrew Parker-Bowles.
Cei doi au fost căsătoriţi timp de două decenii şi au împreună doi copii. Totuși, Penny Junor susține că Andrew nu i-a fost niciodată fidel Camillei, nici în perioada de dinainte de  căsătorie, nici după.
 


Andrew, poveste de iubire cu prințesa Anne

 

Mai mult, după ce cei doi au format o familie, se pare că Andrew Parker-Bowles ar fi început o aventură cu peisagista Rosemary Pitman, femeia cu care s-a şi căsătorit după ce a divorțat de Camilla. Mai mult, Andrew ar fi fost, la un moment dat, la un pas să devină membru al familiei regale, chiar înainte ca un astfel de gând să-i treacă prin cap Camillei. 
 
Andrew şi prinţesa Anne au trăit o iubire furtunoasă, cândva prin anii 70. 
 
Cei doi păreau să se potrivească foarte bine şi aveau o pasiune comună pentru echitație, fapt ce îi aducea des împreună.
Practic, chiar şi Regina Mamă ar fi aprobat relaţia lor, pentru că îl plăcea mult Andrew. De altfel, bărbatul avea o relaţie specială chiar şi cu Prinţul Philip.
 
Dar povestea lor de iubire nu a fost menită să dureze. Fost ofiţer al armatei britanice, Andrew se vedea cu Anne în timp ce se întâlnea şi cu viitoarea sa soţie, Camilla. 
 
Prinţesa şi-a continuat viaţa şi câţiva ani mai târziu s-a căsătorit cu Mark Phillips, un locotenent din Garda Reginei.
 
Singura fiică a reginei, prinţesa Anne, şi Camilla, ducesa de Cornwall, par să aibă acum o relaţie de prietenie, în ciuda faptului că au fost cândva îndrăgostite de acelaşi bărbat. 
 
21 Octombrie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod