Cum a găsit Sarah Ferguson calea pentru a reveni în familia regală britanică, după interviul cu Oprah și scandalul cu suptul degetelor de la picioare

Sarah Ferguson a fost cândva o rușine pentru familia regală britanică, după un scandal cu… supt degetele de la picioare, dar, iată, că ea a găsit o cale pentru a revenit, în mod spectaculos, la locul ocupat înainte.
Ducesa de York a postat o poză adorabilă, săptămâna, aceasta cu unul dintre câinii regretatei Regine Elisabeta, după ce a spus că este o mare onoare să aibă grijă de ei.
 
 
După moartea Majestății Sale, lui Fergie i s-au încredințat puii ei iubiți, Muick și Sandy, ceea ce arată, indirect, că fosta soție a Prințului Andrew este acceptată, din nou, ca membru al familiei regale.
 
 
 
De ani de zile, ducesa, acum în vârstă de 63 de ani, s-a confruntat cu o serie de controverse care l-au înfuriat atât de tare pe răposatul ei socru, prințul Philip, încât, se pare, că acesta spunea că nu mai suportă nici să fie în aceeași cameră cu ea.
 


De ce a fost repudiată Sarah Ferguson de familia regală
 

 
Cel mai controversat moment a fost cel în care Fergie a fost surprinsă, alături de un milionar texan, în niște ipostaze compromițătoare, în care acesta îi… sugea degetele de la picioare. Ulterior, Fergie a înfuriat și mai tare familia regală britanică, după ce i-a acordat lui Oprah un interviu, în stilul Meghan Markle. 
 
Repudierea a avut consecințe și a însemnat că Fergie a petrecut adesea Crăciunul departe de fiicele ei, prințesele Beatrice, 30 de ani, și Eugenie, 28 de ani, care au fost invitate la cina cu Regina Elisabeta și restul familiei în timp ce era exilată.
 


Fergie, preferata Reginei Elisabeta

 
 
Dar, în ciuda divergențelor, Regina Elisabeta a avut întotdeauna un punct slab pentru Fergie, acestea fiind adesea fotografiate împreună în timp ce râdeau copios.
 
La început, prietenia lui Fergie cu Andrew a pornit de la pasiunea lor comună pentru cai, după care s-a transformat într-o poveste de dragoste, potrivit Vanity Fair, iar Sarah și-a arătat… respectul poreclind-o pe soacra ei „șefa”.
 
Sarah și Andrew s-au căsătorit în 1986, iar nunta lor de poveste a fost urmărită de 500 de milioane de telespectatori din întreaga lume.
Reginei îi plăcea atât de mult Ducesa Fergie, încât i-a dăruit „tiara York”, cu diamante, pe care să o poarte la nuntă.
 
Se spune că Majestatea Sa i-a dat lui Sarah și setul de cercei, colier și brățară cu diamante asortate pe care aceasta le-a purtat în ziua nunții.
 
La acel moment, cumnata ei, Prințesa Diana era căsătorită de cinci ani cu Prințul Charles, acum regele Charles, iar ea și Fergie au devenit, mai târziu, cele mai bune prietene.
Sarah și Andrew, care a fost afectat din cauza prieteniei sale cu infractorul sexual Jeffrey Epstein, și-au anunțat despărțirea în martie 1992. 
 
Cinci luni mai târziu, Fergie a fost surprinsă în imagini compromițătoare cu „consilierul ei financiar”, milionarul texan John Bryan, care o săruta și îi sugea degetele de la picioare.
 


A căzut în capcana presei

 
 
Fergie nu s-a potolit nici după acel episod jenant.
În 1996, ea a încălcat protocolul regal și a acordat un interviu, de tip Meghan Markle, pentru Oprah Winfrey, în care a vorbit despre viața la Palat, spunând că ea și Diana creșteau, evoluau și se transformau împreună.
 
În 2010, Ducesa de York a fost înregistrată de reporterii unui tabloid britanic în timp ce solicita mită pentru a facilita accesul unui fals om de afaceri la fostul său sot, prințul Andrew.  Fergie a cerut, atunci, unui ziarist sub acoperire de la tabloidul “News of the World” 40.000 de dolari cash, promițându-i acestuia că-l va prezenta prințului. De asemenea, ducesa a mai solicitat falsului "om de afaceri" indian 500.000 de lire sterline depuse direct în contul său bancar.
 
În plus, Ferguson a insistat să primească un comision de 1% din toate afacerile care ar fi rezultat ca urmare a intermedierilor realizate de ea.
 


Ulterior, ea și-a cerut scuze familiei regale

 
 
Fergie a făcut și un serial, numit Finding Sarah, pentru rețeaua TV a lui Oprah, în care a vorbit despre luptele ei și acumularea datoriilor personale.
Ea a povestit, de asemenea, că mama ei, Susan Barrantes, a fost abuzivă emoțional, batjocorindu-o când era o fetiță, spunându-i: „Ai semnul diavolului.
O să-l înving pe diavolul ăla.”

Susan, care a murit într-un accident de mașină la vârsta de 61 de ani în 1998, a provocat un scandal în societate fugind în Argentina cu un jucător profesionist de polo când Sarah avea doar 12 ani.
 
Chiar dacă s-a produs o ruptură de familia regală, regretata Regină Elisabeta și Fergie au rămas în legătură și s-a spus că suverana era impresionată de loialitatea acesteia față de Andrew și copiii lor, în ciuda tuturor controverselor.

Și după moartea Prințului Phillip, în aprilie 2021, Fergie a primit o invitație rară să petreacă vara la Balmoral.
Acum se pare că a fost acceptată total, dovadă că i s-au lăsat în grijă corgii regretatei suverane. 

 
Moartea suveranei, o lovitură grea pentru Fergie

 
 
Sarah a povestit cum moartea Reginei a fost pentru ea o lovitură grea și scris, la acel moment, pe Twitter că are „inima zdrobită”.
Într-un omagiu emoționant, ea a adăugat: „Pentru mine, a fost o incredibilă soacră și prietenă. Îi voi fi mereu recunoscătoare pentru generozitatea pe care mi-a arătat-o rămânând aproape de mine chiar și după divorțul meu.
Îmi va fi dor de ea mai mult decât pot exprima în cuvinte."

21 Octombrie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod