Trupul lui Bogdan Mitu dispărut după crimele de la Cernavodă a fost găsit în Dunăre

Cadavrul lui Bogdan Mitu, tânărul din Cernavodă care şi-a ucis soţia în 3 ianuarie şi a fost dat dispărut a fost găsit în apele Canalului Dunăre-Marea Neagră, potrivit Mediafax.

Cadavrul lui Bogdan Mitu, tânărul din Cernavodă care şi-a ucis soţia în 3 ianuarie şi a fost dat dispărut a fost găsit în apele Canalului Dunăre-Marea Neagră, potrivit Mediafax.

Trupul tânărului Mogdan Mitu a fost descoperit astăzi, în jurul orei 7:50 de către şeful Poliţiei Cernavodă, Emilian Nicolae, exact în acelaşi loc în care fusese găsit şi trupul Gabrielei Mitu, soţia lui.

"Făceam un rond prin oraş şi am trecut şi prin zona respectivă, pe la 7:50, şi am văzt corpul plutind pe apă. Era exact în acelaşi loc în care a fost găsit şi cadavrul Gabrielei Mitu", a declarat pentru Mediafax Emilian Nicolae, şeful Poliţiei Cernavodă.

Este vorba despre povestea de dragoste dintre Bogdan Mitu (29 de ani) şi soţia lui, Gabriela Mitu (23 de ani) despre care am auzit la buletinele de ştiri de luni că au decis să-ţi ia viaţa împreună, aruncându-se în Canalul Dunăre-Marea Neagră, în zona oraşului Cernavodă. Dacă reluăm firul concret al evenimentelor care s-au petrecut de luni (n.r. 3 ianuarie) aflăm că cei doi îndrăgosţiţi au oprit maşina la mal, au coborât din ea şi s-au aruncat în apă. Însă, fratele vitreg al Gabrielei - un băiat de 14 ani - martorul-cheie al tragicului eveniment a dezvăluit poliţiei că Bogdan şi-a fi înecat soţie, după care s-a aruncat şi el în apă.

Tragedia nu se opreşte aici. Rudele care s-au strâns la casa Gabrielei pentru a se pregăti de înmormântare au găsit cadavrele părinţilor Gabrielei (Elena şi Petre Garoafă) în propria lor casă. Legiştii au stabilit că decesul soţilor Garoafă a survenit înaintea decesului fiicei lor, Gabriela. Poliţia a dezvăluit că prietenul lui Bogdan Mitu, Gheorghe Deli Iorga s-a predat şi a mărturisit că el i-a ucis pe părinţii Gabrielei.

11 Februarie 2011
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod