Top 5 cele mai puternice alimente anticancer

Dacă eşti conştientă de importanţa pe care o are alimentaţia echilibrată asupra sănătăţii tale, nu ezita să introduci aceste alimente în planul tău alimentar de zi cu zi.

Dacă eşti conştientă de importanţa pe care o are alimentaţia echilibrată asupra sănătăţii tale, nu ezita să introduci aceste alimente în planul tău alimentar de zi cu zi.

 

Aceste alimente nu sunt luate la întâmplare. Ele au fost testate şi recomandate de un cunoscut neurolog, David Servan Schreiber, care a învins cancerul la creier cu ajutorul lor şi a publicat o carte "Anticancer" în care susţine învingerea cancerului prin mijloace naturale.

 

"Am avut cancer.

Mi s-a dat diagnosticul acesta pentru prima dată acum 15 ani. Mi s-a aplicat tratamentul obişnuit şi am făcut cancerul să dea înapoi, însă doar pentru a recidiva apoi, mai târziu. Am decis să aflu tot ce îmi stătea în putinţă, pentru a-mi ajuta corpul să se apere împotriva bolii prin mijloacele sale proprii. Se împlinesc deja şapte ani de când trăiesc, după ce am învins boala”, spunea autorul în 2008 câns s-a lansat cartea.


Iată o listă cu alimentele care nu trebuie să lipsească din alimentaţia ta zilnică, cu proprietăţi anticancerigene dovedite şi testate de Dr. Schreiber în lupta sa cu cancerul:

 

1. Legumele crucifere

Consumă cât mai multă varză, broccoli, conopidă, varză de Bruxelles, napi, gulie, ridichi, deoarece curăţă organismul şi au proprietăţi anticancerigene.

 

2. Ceaiul verde

Datorită conţinutului bogat în polifenoli, ceaiul verde inhibă angiogeneza (formarea noilor vase de sânge, esenţiale pentru dezvoltarea tumorilor), facilitând moartea celulelor cancerigene.

 

3. Usturoiul, ceapa, arpagicul verde, prazul

Împiedică formarea vaselor de sânge noi care alimentează celulele cancerigene.

 

4. Curcuma

Curăţă sângele şi inhibă dezvoltarea celulelor canceroase.

 

5. Peştele gras

Datorită conţinutul bogat în acizi graşi omega 3 şi vitamina A, peştele gras este un aliment indicat de toţi medicii. Trebuie să îl incluzi în meniul tău măcar de trei ori pe săptămână câte o porţie de macrou, somon, hering, anşoa sau sardine.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • aurora pe 14 Mar 2011, 11:42
    medicament curat

    cu toate ca multe persoane nu suporta ceapa si usturoiul trebuie insistat . dupa ce consumi o luna din ele zi de zi stomacul se curata de microbi . si eu pana la 52 de ani nu am consumat ceapa usturoi ardei pentru ca de fiecare data cand mancam miera rau vomitam . am hotarat sa iau in fiecare zi usturoi cu ulei de masline.asa am procedat o luna iar acuma pot sa dau sfaturi .ca.este cel mai bun este

    3
    0

  • ssamara20 pe 12 Feb 2011, 23:26
    ...

    pentru anemii recomand o cura cu ceapa si usturoi, consumati zilnic cate un pic din toate ca nu o sa va para rau!

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod