Monica Gabor va naşte un mic chinez

Zvonurile că Monica Gabor, fosta doamnă Columbeanu, ar fi însărcinată s-au confirmat. Miercuri seara, echipa Cancan TV a dezvăluit dovezi care arată cu certitudine faptul că Monica este gravidă.

Zvonurile că Monica Gabor, fosta doamnă Columbeanu, ar fi însărcinată s-au confirmat. Miercuri seara, echipa Cancan TV a dezvăluit dovezi care arată cu certitudine faptul că Monica este gravidă.

Deocamdată informaţia nu a fost confirmată de către Monica sau sora ei, Ramona care a declarat miercuri seara, în cadrul emisiunii lui Adrian Artene că nu poate confirma, dar nici infirma această veste. "Nu pot să confirm şi nici să infirm această informaţie.

Am vorbit astăzi cu Monica, dar vă daţi seama că ăsta este un subiect mult prea intim ca să vorbesc eu despre el", a spus Ramona în direct prin telefon în cadrul emisiunii.

Irinel Columbeanu care a fost prezent în emisiunea de aseară nu a fost deloc deranjat de această veste şi chiar a mărturisit că se bucură pentru faptul că Irina va avea în curând un fraţior vitreg. "Pentru liniştea ei şi pentru liniştea noastră cred că ar fi bine ca ea să mai aibă un copil.
E posibil ca Irina să mai aibă un frăţior... vitreg"
, a spus Irinel Columbeanu.

Monica Gabor: "Dacă sunt gravidă, nu fac avort"


În urmă cu câteva luni se zvonea că Monica a făcut un avort, însă acum au ieşit la lumină declaraţiile unor prietene cu care a discutat fosta doamnă Columbeanu. “Dacă sunt gravidă, nu fac avort. Sunt total împotriva acestuia, nu am avut nici unul până acum”, ar fi spus Monica.

Mai mult, potrivit Libertatea.ro, ea le-a spus amicelor sale că şi-ar dori ca pe băieţelul ei să-l cheme Adrian. “Vreau ca pe băieţelul meu să-l cheme Adrian, îmi place foarte tare acest nume pentru copilul meu”, le-a spus domnişoara Gabor care potrivit aceloraşi surse citate de Libertatea ar fi însăcrinată în patru luni. 

 

Comentarii (12)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Anemarie pe 15 Sep 2013, 01:02
    altul

    Maria Caraiman – Chisinau, Moldova Atentie! Aceasta nu este o gluma! Cititi sau muriti in termen de 7 zile, de asemenea de celtura doar mesajul initial............Corinne a murit dupa 7 zile de la acea zi… Curand ea a ras si a ignorant in intregime linkul si a plecat.Ultimil. e 7 zile in noapte a 7 ea a dormit linistita si pasnica, din cauza ca link-ul deja a fost uitat! Dar a doua zi dimineata , ea a mers la apel pentru a spune mamaei ei ca trebuie sa mearga la scoala si imediat deja s-au auzit tipete. Corinne a fost terorizata de un ochi de sticla larga.Daca nu doriti sa se intample, copie si lipeste acest text in cel putin 15 comentarii diferite, altfel blestemul va fi lovit de altvineva. Alt exemplu:Marco un tip de la Napoli, care avea 13 ani nu a copiat acest text si dupa 7 zile a disparut.. Imii pare rau l-am primi.

    0
    1

  • ....................Elhtijgti pe 18 Apr 2013, 00:45
    Monica Gabor

    Ea Este o copila prst si nush ce sa faca toate lumea crede ca e curva si prostituata Si asa este eu nu urez succes ca o sa Faca La Fell si cu copilu Asta Chinez Cacaaaaaa ma o baga ca va tine copilu ? Nu il va tine va zic eu si asa o sa fie sau il da la camin sau se desparte de chinezul asta casa faca avort curva Asta ia loat banii totii lu columbeanu si acuma se duce cu chinez ? Sa stitiiiii ca ROMANIA este o tara de cacat si de pungasiii de banii de accea nu vine nimeni la noi in TARA Pt ca stie ca e o tara de pungasiiiiiiiiiiiiii si nu mai turci sau arabaii vin ca mai au Fassfood si altele....... Scuzatim Va Rog Limbajul :D

    0
    3

  • nicoletamaria pe 16 Nov 2012, 20:13
    monica columbeanu

    bai moni,faci un pui de chinez? ai grija la condimente!:)) cum era liceul industrial "Henri Coanda"? l-ai avut profesor de limba pe IORGA????

    2
    2

  • Maria pe 19 Ian 2012, 14:43
    despre Monica Columbeanu

    E tanara si ce ar trebui sa faca sa ramana singura !..e o stupizenie !...pacat ca nu reuseste sa-si primeasca fetita ,copii in general trebuie sa creasca cu mama lor ,nu cu mame vitrege sau bone !!!...o admir si ii doresc mult succes !

    12
    2

  • ELENA pe 27 Dec 2011, 18:17
    ....

    ce proasta esti andreea,nici macar nu sti ce vorbesti,te roade invidia ca si pe cele care sunt de acord cu tine,n-o fi ea o sfanta monica,dar daca tu vorbesti asa esti mai rau ca ea...orice femeie despartita de copilul ei doar ptr ca mosul ala de irinel are bani e un lucru teribil de urat,faptul ca-si reface viata e de admirat,ce-ai fi vrut sa fie sclava lui si sa se sinucida ca si madalina manole?

    8
    3

  • alida pe 20 Sep 2011, 04:31
    monica g.

    ...asa zisul "domn"(?) Columbeanu,...a gandit o sec inainte de a o lua pe Monica din sfera ei de viatza?,...cred ca nu ! ! !,...si e gresit daca crede ca femeia (unele) poate fii cumparata cu bani sau titlu !,...drept dovada hotararea si atitudinea lui Monica !,..FELICITARI ! pt alegerea si curajul ei !,...are dreptul la viatza indiferent unde sau cu cine !,...e cazul sau timpul ca fiecare "gura rea" sa-si vada mizeria din ograda proprie ! PS; OCUPATZI-VA CU CEVA MAI SERIOS,DECAT CU BARFA SI COMENTARII RAUTACIOASE,...ocupatzi-va doar de problemele voastre personale,lasand altzii sa-si urmeze cursul vietzii ales,...si nu impus !

    5
    1

  • marissa pe 12 Sep 2011, 11:49
    ptr andreea

    in caz ca nu stii de pe urma lui Irinel nu a ramas cu nimic,nici macar cu fata ei!

    10
    0

  • marissa pe 12 Sep 2011, 11:48
    .....

    Eu nu inteleg ce aveti cu ea,de ce atata rautate.S-a despartit de Irinel si acum isi reface viata.Ce e asa de rau?????Eu cred ca sunteti doar invidioase si frustrate .

    7
    1

  • dorina pe 9 Sep 2011, 17:54
    monica

    mai ,femei bune,vreo cratita ori vreun blid,nu aveti a spala?vreo reteta de zacusca nu stiti,ca sa aveti de lucru si altceva decat ,,dorsalul,,fostei madam columbeanu?chiar nu aveti alta treaba?

    11
    3

  • Maria pe 9 Sep 2011, 14:56
    despre comentarii

    Nu este bine si nici sanatos sa facem comentarii rautacioase la adresa altor persoane.Nu stim ce a fost si ce este in sufletul lor.Sa le lasam sa-si hotarasca singure soarta.nu le 'bagam in traista"prin urmare sa nu ne dam cu parerea.Insusi fostul sot a avut o pozitie normala si poate sincer s-a bucurat pentru Irina ca va avea un fratior.In acest fel si Monica se va linisti ,iar cei doi isi vor vedea fiecare de drumul sau.irina va fi mult mai linistita cu parinti linistiti.

    10
    0

  • mariana pe 9 Sep 2011, 04:21
    monica

    ARE DREPTATE ANDREEA. SE FACE DE RUSINE, SI O INTREAGA TARA. ROMANIA. DEPRAVATA SI FARA MINTE SARACA DE EA !

    9
    7

  • andreea pe 8 Sep 2011, 20:20
    ...

    asta e una din cele mai mari curve romaniei,si acum va deveni si curva lumii dupa ce ii da papucii chinezului,desigur dupa ce ii fura si lui din avere

    17
    14

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod