Secretul genelor de păpuşă în sfârşit dezvăluit!

În 2011, Hypnôse Doll Eyes îşi găseşte inspiraţia în visul oricărei fete de a reinventa genele franjurate, separate, groase, lungi si lucioase precum nailonul: adevăratele gene de păpuşă!

LANCÔME  HYPNÔSE: UN NUME EMBLEMATIC CARE, IN DOAR CATIVA ANI, A DEVENIT SINONIM CU IDEEA DE VOLUM INTENS.

Dupa formula originala de succes din 2007, a urmat reusita din 2009 obtinuta cu mascara Hypnôse Drama, un mascara capabil sa amplifice volumul genelor intr-o clipa. Apoi, in 2010, femeile s-au lasat seduse de Hypnôse Precious Cells, primul mascara cu efect regenerator. Un produs Hypnôse este vandut, in intreaga lume, la fiecare patru secunde, ceea ce face intr-adevar din Hypnôse un produs de neegalat!

Un nou an, o noua aventura … In 2011, Hypnôse Doll Eyes isi gaseste inspiratia in visul oricarei fete de a reinventa genele cu volum, alungite si ridicate: adevaratele gene de papusa! Datorita aplicatorului sau remarcabil si unei formulei revolutionare, Hypnôse Doll Eyes este prima mascara pentru gene ca de papusa.

PENTRU PRIMA DATA, LANCÔME A ADOPTAT O METODOLOGIE DE EVALUARE PENTRU A MASURA IMPACTUL FRUMUSETII GENELOR IN FUNCTIE DE CAT DE LARG DESCHISI PAR OCHII.

Dupa aplicarea Hypnôse Doll Eyes, analiza imaginilor a permis calcularea efectului de deschidere a ochilor, demonstrandu-se o crestere cu 35% *. Hypnôse Doll Eyes este asadar indispensabil pentru a obtine un „look: gene de papusa”.

PERIUTA I-CONICA

LABORATOARELE NOASTRE DE CERCETARE AU LUCRAT TIMP DE 7 ANI PENTRU A PERFECTIONA ACEST APLICATOR IDEAL HIBRID, CARE ESTE PROTEJAT PRIN TREI BREVETE.

Talentul sau special? De a combina puterea de separare si incarcarea cu nailon, precum si de a oferi un nivel de suplete capabil sa rivalizeze cu o periuta din elastomer. Secretul sau se afla in varful periutei sale iconice din nailon care ii permite sa capteze fiecare geana, chiar si cele mai scurte din coltul ochilor, pentru a sculpta si alungi, creand franjuri de gene definiti si perfect separati.

Pentru un efect intensificator de volum vizibil, care nu incarca genele, impreuna cu o rasucire uniforma si o aplicare neteda si extravaganta, pentru un adevarat „efect de gene false de papusa”.

O formula nemaivazuta : Pentru o textura neteda, glisanta, formula “Fiber Shine” este imbogatita cu pulbere de nailon pentru a impodobi genele cu un luciu subtil. Aceasta combina ceara atat maleabila cat si compacta; prima pentru a crea volum, iar cea din urma pentru a fixa arcuirea genelor. La final, complexul “Ultra-alungire”,  cu o formula ce contine polimeri de alungire, confera un efect instantaneu de „alungire a genelor”. Uluitor!

Primul mascara parfumat de la LANCÔME: Rezultatul senzual al machiajului cu Hypnôse Doll Eyes se reflecta in formula; netezimea sa, dar si – o premiera – parfumul sau perfect hipo-alergenic, care garanteaza ca aplicarea este un moment de pura placere. Delicat si feminin, parfumul elibereaza note florale ultra-feminine, improspatate de o senzatie de verde. 

IREZISTIBIL chiar si prin DESIGN:

FLACONUL HYPNÔSE DOLL EYES ESTE UN OBIECT DORIT CATEGORIC FEMININ.

Stilul sau definitoriu? Inscriptia caligrafica argintie si roz cu un ornament reprezentand o ploaie de petale de trandafir, floarea simbolica Lancôme.

LANCÔME IMPARTASESTE SECRETUL UNUI LOOK PRECIS CU OCHI DE PAPUSA LARG DESCHISI COMBINAND PALETA OMBRE ABSOLUE CU MASCARA HYPNÔSE DOLL EYES, FARA A UITA ATINGEREA DE RETUS A ICONICULUI ARTLINER.

Pentru o nota proaspata de infrumusetare, mult-ravnita nuanta de roz feminin apare intr-o serie de noi variatii chiar in centrul celor doua noi armonii OmbreAbsolue Palette; incapsulate intr-o cutie ornata cu o ploaie de petale de trandafiri, oglindind imaginea de pe flaconul Hypnôse Doll Eyes.

Pentru un super look de „papusa” anii ’60 aplicati mascara de la radacina genelor pana la varf, insistand in coltul exterior al ochiului. De-a lungul pleoapei superioare, trasati o linie subtire Artliner de la coltul interior al ochiului, ingrosand pe masura ce ajungeti catre coltul exterior pentru a evidentia delicat fardul dvs. de pleoape.

La sfarsit trasati trei linii subtiri de la coltul exterior al ochiului sub genele inferioare pentru a deschide in mod subtil ochii pentru un efect absolut Doll Eyes “gene de papusa”.

OMBRE ABSOLUE PALETTE

  F90 Baby Nu

   F95 Baby Romance

 

IN TIMP CE FEMEIA HYPNÔSE DOLL EYES ESTE RENUMITA PENTRU LOOK-UL SAU INCREDIBIL, EI II PLACE SI SA SE JOACE CU ATITUDINEA SA.

O papusa eleganta, moderna, o turnura contemporana a stilului anilor 60, ea este relaxata, si totusi zglobie si farmeca cu ochii sai infinit de larg deschisi.

Pe un fundal cu linii ultra-grafice, Mario Testino fotografiaza cele trei „papusi” Lancôme. DariaWerbowy, Arlenis Sosa si ElettraWiedemann intruchipeaza trei fatete diferite ale femeilor Doll Eyes, imbracate in stilul anilor 60 cu rochii mini “super sexy” si coafuri pixie. Tocmai aceasta alura, chiar mai presus de delicatetea si luminozitatea campaniei, exprima interpretarea data de Lancôme modernitatii contemporane.

Modernitatea la fel de frumoasa ca orice papusa!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • adda pe 10 Sep 2011, 21:50
    ...

    Am vazut pe youtube un review despre acest rimel, si se presupune ca ar fi foarte bun, dar este si destul de scump. In UK costa cam 20 dee lire deci la noi cu siguranta este peste 100 de lei., acum, nu stiu altii cum sunt, dar parca nu as da peste 100 de lei pe un rimel pe care il folosesc doar 3 luni. Oricum,un lucru este cert, cu siguranta isi merita banii.

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod