Inna: De ce are succes deşi nu are voce?

Meciul România-Franţa, disputat pe Arena Naţională, a stârnit multe controverse şi a ridicat foarte multe semne de întrebare. Ciudat sau nu, discuţiile de după fac abstracţie oarecum de partida în sine şi se concentrează mai mult pe ce s-a întâmplat de fapt, din punct de vedere artistic.
Meciul România-Franţa, disputat pe Arena Naţională, a stârnit multe controverse şi a ridicat foarte multe semne de întrebare. Ciudat sau nu, discuţiile de după fac abstracţie oarecum de partida în sine şi se concentrează mai mult pe ce s-a întâmplat de fapt, din punct de vedere artistic. Mai întâi a fost Marcel Pavel care, din cauza faptului că a cântat greşit Imnul Naţional, a fost amendat cu 5.000 de lei, iar apoi a continuat cu Inna, artista atât de adorată de francezi, dar atât de hulită de români. Dovadă stă şi ce s-a întâmplat marţi (6 septembrie) când a fost huiduită de cei 50.000 de spectatori prezenți pe stadion.

"Marcel Pavel a demonstrat că se poate cânta pe instalaţia aia, după ce Inna a demonstrat că nu se poate cânta", a spus Dani, matinalul de la Antena 1. Răzvan a completat: "A fost foarte interesant să o chemi pe Inna pe stadion, acolo unde oamenii vin de obicei să se uite la fotbal. Nu ştiu dacă ar fi vrut 50.000 de fluierături aşa cum s-a întâmplat aseară, dar e opţiunea organizatorilor.
Plus că Inna era la dimensiunea lui Florentin Petre
".

"We are the champions", o piesă făcută praf


Reacţiile publicului nu au fost tocmai cele la care s-au aşteptat oficialii care, mergând pe ideea că Inna este foarte iubită în Franţa, au crezut că va face... o figură bună şi aici. Riscul pe care şi l-au asumat s-a dovedit a fi prea mare, pentru că prestaţia artistei a fost mai mult decât controversată.

Lăsând la o parte faptul că vocea ei subţire nu a putut cuprinde imensitatea Arenei Naţionale, mai important de atât a fost faptul că artista nu a ştiut versurile melodiei cu care şi-a deschis spectacolul: "We are the champions", de la Queen.

Această situaţie, nedemnă de un artist de talia Innei, nu face decât să nască o sumedenie de întrebări. Printre cele mai importante ar fi chiar cea din titlu: De ce are succes deşi nu are voce?. Mihai Trăistariu spune că e norocoasă: "Când Inna a debutat, m-am ofticat, dar nu prea tare pentru că şi eu am avut succes internaţional după Eurovision.
Din punctul meu de vedere ea nu este un talent, ci este mai mult norocoasă. Nu poţi să spui că Inna are o voce fantastică. Piesele ei în schimb sunt şlagăre şi au prins bine afară".


1. Piese facile, versuri uşoare

Asemenea modelului O-Zone, Inna beneficiază de o echipă managerială foarte bună care ştie ce înseamnă să scoţi un artist în afara graniţelor ţării. Străinii nu au nevoie de versuri, au nevoie de ritm, şi pe acest lucru au mizat şi ei. Piese precum "Sun is Up" sau "Deja Vu" sunt facile, uşor de fredonat, bune ca ritm pentru club şi perfecte pentru tineri, publicul țintă al Innei.

2. O artistă învăluită în mister

Se ştie că misterul atrage, iar pe acest lucru au mizat şi oamenii care se ocupă de imaginea artistei. Chiar dacă se vehiculează de ceva vreme că Inna s-ar iubi cu impresarul ei, niciunul nu recunoaşte acest lucru, lăsând subiectul în "coadă de peşte". Acest element o face interesantă.

(Inna înainte să devină celebră)

3.
O imagine glamour, secretul succesului


O femeie frumoasă, îngrijită, bine îmbrăcată, cu talie subţite şi accesorii de calitate va atrage întotdeauna. Tocmai aceasta este imaginea care i-a fost creată Innei, o artistă scumpă ca şi apariţie. Cum în România şi nu numai, scump înseamnă şi bun, atunci, din nou, succesul era garantat.

4. Publicitatea negativă este tot publicitate

Chiar dacă la început a făcut câteva greşeli de proporţii, să ne amintim momentul în care a fost înregistrată încercând să vorbească în engleză, cota Innei a crescut. De ce? Simplu, oamenii care se ocupă de ea au ştiut că şi publicitatea negativă este tot publicitate şi că uneori îţi face mai mult bine decât rău. Fapt verificat şi dovedit în cazul artistei.

5. Contracte de publicitate grase

Inna a reuşit ceva ce doar Mutu a mai făcut în România. Şi-a asociat imaginea cu una dintre cele mai căutate mărci de băuturi răcoritoare. Este drept că serviciul a fost de ambele părţi, însă pentru portofoliul ei ca artist, acest contract cântăreşte foarte mult.

6.
Spectacole impresionante


Conştientă că la capitolul voce nu stă foarte bine, Inna împreună cu echipa realizează tot felul de scenarii impresionante pentru a atrage. Să ne amintim de spectacolul de la Arenele Romane când Inna a coborat din elicopter direct pe scenă sau să facem o trecere în revistă a tuturor costumelor de scenă pe care le poartă într-un show. Inna este întotdeauna provocatoare, strălucitoare, plină de sex-appeal. Show-urile ei sunt pline de energie, mulţi oameni pe scenă, multă agitaţie, mult antren.

La final, iată două prestaţii ale Innei, una live şi alta în variantă de studio.

Live - 10 minutes - captură din concertul pe care artista l-a susţinut la Arenele Romane din Bucureşti.



10 minutes - varianta de studiou



8 Septembrie 2011
 

Comentariile 1-50 din 54

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Anonymus.m pe 6 Dec 2012, 15:33
    JOS CU INNA!!!

    Doamne!!!!Bravo celui care a scris articolul!!!Ca sa fiu sincera, Inna nu face muzica, Inna se dezbraca.De asta a avut succes.Pai pui tu in aceeasi oala vocea lui Pavel cu vocea Innei???

    4
    5

  • aliii pe 2 Nov 2012, 11:06
    bravo inna

    Bravo Inna esti printre putin romani care mai aduce fain tarii noastre, mie kiiar imi placi, vocea ta suna bine, melodiile is superbe, clar ca nu poti fii iubita de toata lumea, nci makar bon jovi sau alte vedete de talia lui bon jovi nu is iubiti de toata lumea....asadar este cea mai tare alaturi de Edward Maya si Alexandra Stan.........oare cum ar suna o piesa cantata de toti trei?.

    4
    5

  • cris pe 24 Aug 2012, 15:39
    inna

    Eu nu am nimik cu inna are melodii frumoase si nu conteaza daca are voce sau nu. Macar cantareti nr mai scoate din cacat din strainatate deoarece si asa ne considera tigani si hoti. Macar nu mai criticati. Bravo Inna tine tot asa si tot artisti care ne scot din cacat. Pupici va iubesc sunteti cei mai tari artisti.

    5
    6

  • besa georgiana pe 1 Iul 2012, 14:02
    supeer

    ejti fff buna ji s vrea sa te cunosc dac esti ji u deacord c mn

    0
    4

  • Radu pe 28 Mai 2012, 15:17
    Fiti si voi atenti !

    Voi nu vedeti ca sunteti PENIBILI ascultati acuta vocala superba la minutul 1:40 si convigetiva este evident ca la inceput suna urat si tot asa si mai departe, pentru ca PROSTUL care a filmat are un telefon de cacat, cel mult un LG s-au samsung mai vechi care nu are componenta AUDIO HD, + CA VA ROADE SI INVIDIA pentru ca, a ajuns Celebra si multi strainii din alte tari o aclameaza si o IUBESC in timp ce Alti Romanii o huiduie, dar alti o IUBESC pentru minunata ei voce, este adevarat ca performanta muzicala a evoluat foarte mult, dar daca vocea ei nu era una clasica nu mai suna asa de bine. VA ROADE INVIDIA JEGOSIILOR !!

    7
    5

  • maria pe 15 Mai 2012, 17:15
    afoana complet

    Am auzit ca Inna nu are voce ca nu stie sa cante ca e afoana si inca ceva cica vocea ei este modificata in studio si ca nu e a ei eu cred ca a bagat o groaza de banii ca sa ajunga faimoasa si daca ai banii multi te bagii unde vrei nu conteaza daca sti sau daca ai talent cu banii imediat te-o bagat no?

    5
    2

  • ioana pe 6 Mai 2012, 20:32
    BRAVO INNA

    Nu e acelas lucru sa canti intrun studio cu a canta pe o scena unde dansezi si este si fric.Asa ca BRAVO INNA.

    3
    4

  • GABY33 pe 15 Apr 2012, 15:08
    Bey nu mai fiti asa rai

    Bey nu mai fiti asa rai....se vede k e un pik ragusita....adik sa va aud p voi cantand cand sunteti ragusiti sau dupa ce ati cantat 5 melodii in continuu, in picioare, pe o scena.....e obositor..dar voi credeti k e simplul...K da....dc sa nu ne dam sh noi un pik destepti?/....PATETEIC...

    5
    4

  • totinu pe 12 Mar 2012, 21:53
    sa toarne cineva benzina peste ea si sa-i dea foc la Universitate.

    cum sa nu fie norocoasa si apreciata cand toate puberele de 12 ani cu 3 fire de par la gogoasa apreciaza imaginea care o afiseaza buhaiul asta stricat si nicidecum sunetul si muzica proasta care o emite. 70% dintre ei daca ii intrebi cine a fost Kurt Cobain or sa spuna ca doar o copie a lui Virgin Bieber.

    3
    4

  • Geanina pe 25 Oct 2011, 13:50
    As vrea un sfat de la Inna

    te rog sa imi dai niste sfaturi in legatura cu cantatul

    4
    4

  • Pandele pe 24 Oct 2011, 22:17
    O varza

    Cred ca cantat mult la "microfon" ca sa ajunga unde a ajuns. Mi se pare ca e o tupeista cu aere de fata cuminte. Lumea s-a prostit detot, nu mai exista cultura muzicala, multi nu stiu sa faca diferenta intre kitch de consum si muzica adevarata.

    4
    5

  • Ianca pe 7 Oct 2011, 19:53
    Da INNA

    Pacat ca nu o apreciem, pentru mine fata asta e foarte in regula, nu o avea ea vocea lu' beyonce dar are voce suficient cat sa sustina un concert si sa ne incante. Inna este mult prea buna pentru o tara ca Romania! LOVE U INNA

    5
    4

  • bia pe 12 Sep 2011, 14:41
    romanii se pricep cel mai bine la criticat!

    cand un artist e in viata, romanii critica, critica si iar critica... dupa ce moare? vai ce artist bun, vai ce valoare, vai ce pierdere! niste prefacuti sunteti toti!! sunteti enervanti pe bune. in alte tari inna e apreciata , dar na romanii sunt mai batuti in cap. sincer mi-e rusine cand vad cum o criticati si ceilalti din alte tari o iubesc cu adevarat! de ce trebuie noi sa fim asa? de ce nu suntem mandrii ca cei din afara aud de Romania prin INNA? si fratilor chiar are voce! dovada: http://www.youtube.com/watch?v=ZHCSrGmJreE&feature=related

    10
    6

  • criss pe 11 Sep 2011, 01:47
    de ce?

    fiindca are tate si cur. pana acum credeam ca are si oarece mecla, dar m-am inselat dupa cum clar demonstreaza poza "de dinainte". acuma "muzica" ei o evit usor. mai greu cu reclama aia peste care tot dau la tv... glasciorul ala pitigaiat-alintat de pitipoanca e greu de indepartat din memorie, din pacate.

    7
    7

  • someone pe 10 Sep 2011, 00:40
    invidiosilor

    nu pot sa cred k ati comparat cele doua prestatii ale innei. si nu mai comparati inregistrarile amatorilor cu inregistrarile profesionale. si cum ziceati, si publicitatea negativa e publicitate asa k cine a scris articolul asta, sa nu-si mai faca publicitate pe spatele altora. si dak sunteti asa invidiosi k inna are succes, de ce nu faceti si voi ca ea sa aveti si voi succes???

    5
    7

  • Lorredana pe 9 Sep 2011, 11:46
    ....!

    O prostie de articol, sincer!

    5
    5

  • DAN pe 9 Sep 2011, 01:01
    inna

    S au terminatcumva banii p afara?DAIA FACE RECLAMA ..chiar si laa...Nu selauda ca15 persoane aU GRIJA DE ....

    2
    6

  • Nico pe 8 Sep 2011, 23:34
    pt prof (:

    profule de canto...nu cred ce zici pt ca inna chiar nare voce si astai adevaru.nu conteaza daca melodie e clasica sau nu..nu are voce si plus in poza nu arata deloc micuta :))

    8
    0

  • lore pe 8 Sep 2011, 22:46
    sunteti rautaciosi

    inna mi-a fost eleva, o cheama de fapt alexandra apostoleanu; se pot spune multe lucruri despre ea, dar nu puteti spune ca nu are voce; ne-a incantat taberele cu vocea ei ani de zile... am citit ce scria prof de canto...poate ca fata nu are o voce lucrata ptr muzica clasica, dar din muzica usoara canta orice; cat despre faptul ca a lucrat la boutic, nu e adevarat. Referitor la poza aceea in care nu arata prea bine...era micutza, dar ar fi trebuit s-o vedeti in clasa a 12-a cat era de frumoasa! Singurul lucru adevarat este ca Inna este o valoare in Romania, nu o mai denigrati, e pacat!

    10
    9

  • Briji pe 8 Sep 2011, 21:53
    ??

    poate ca melodiile ei au "versuri usoare" si poate ca nu sunt de calitate,dar in nici un caz nu se poate afirma ca nu are voce!de asta suntem noi Romanii asa de apreciati de toti.Daca vreti sa criticati macar nu un roman!Andreea Balan,Anda Adam si inca multi nu au voce!!!si ce?sunt de ai nostri!Luati exemplu de la Unguri,aia au iesit pe pen'ultimu loc la Eurovision si erau foarte mandri de ei!la sport nu au pe jumate asa succes cum avem noi,dar ei sunt mandri de ce au realizat sportivi lor!Wai shamar de capu nostru!

    7
    9

  • LittleMissSunshine pe 8 Sep 2011, 21:44
    .

    Pentru toti cei care cred ca cei care o critica pe Inna sunt invidiosi sa stiti ca NU e asa!!Sincera sa fiu eu nu sunt deloc fana Inna, de fapt chiar imi e antipatica,pentru ca vad ca are o voce mai mult decat mediocra si totusi este mult prea mediatizata decat alti cantareti care au intr-adevar o voce inedita.

    16
    6

  • claudita pe 8 Sep 2011, 21:14
    inna

    toata lumea o critica pt faza accea de la Arena Nationala dar nimeni nu se gandeste ca poate a avut doar o cadere si de aceea s-a intanplat ce sa intanplat.....zic asta pt ca am auzi-to cantand live si nu a fost rau de loc si pe deasupra pe youtube sunt o gramada de video cu ea cantand live......

    4
    6

  • bubullina pe 8 Sep 2011, 20:28
    sunn is down

    am ascultat si eu inregistrarea si da, Inna nu prea canta grozav in varianta live dar..... si-a pus singura gatul sub ghilotina. Melodia e dificila si nu e potrivita pentru vocea ei. Banuiesc ca nu a vrut sa refuze contractul si na..... trebuia musai "we are the champions". data viitoare ar trebui sa aiba grija la ce se infinge.

    6
    3

  • Fiera pe 8 Sep 2011, 20:09
    :))

    Inna,Inna,Innaa...peste tot in lume,Inna!! O arata ea bine,o avea succes...dar vocea lasa de dorit! Canta aiurea.are vocea subtire,parca tipa,nu canta..deodata s-a transormat in vedeta internationala,pentru ca, corect a zis cine a zis asta, strainilor,in special americanilor,le plac melodiile ritmate, de club..versurile sunt putine,si le tot repeta :) asta este inna.uitati-va si voi cum arata inainte sa devina faiomoasaa ..:) cum era imbracata si ce par avea in cap.:| pai asa e, sa fim seriosi acum..o fi frumoasa,pt ca este..si succes are..bravo ei pt tot ce a obtinut.nu sunt nici pro,nici contra.daca scoate o piesa si-mi place,o ascult..doar ca..se face de ras si nu da bine pt o diva ca ea:))

    8
    7

  • Maurizio pe 8 Sep 2011, 19:37
    DIFENDO INNA

    Sono Italiano,Eu sunt Italian.Voi siete Invidiosi e cattivi .Voi suntez invidiosi si rai.Con una vostra Cantante di successo( Rumena )siete solo capaci di criticarla...."Non era brava ..cantava male" Grande INNA!!!!! Eu sunt cu tine...Grande!!! per tutte le canzoni che ci hai fatto ballare in Club...Forza Romania!!!!W INNA!!! FORZA INTER!!! W CHIVU.......

    10
    7

  • pyterpyt pe 8 Sep 2011, 18:13
    sonorizarea e bengoasa

    poate va intrebati si de ce vin artisti straini cu sonorizarea lor =raspunsul e simplu romani ni au scule bune si nici specialisti sa le regleze cei care se ocupa de asa ceva au dplome de lacatusi

    9
    5

  • Maria pe 8 Sep 2011, 17:48
    DE CE ??

    Mi se par comentarii de prost gust. Cati dintre cei ce o criticati excelati in domeniul muzicii??? indiferent de parerea voastra D-zeu pe Inna o iubeste ca a facut-o celebra.Daca va credeti asi in tainele muzicale si nu a auzit nimeni de voi inseamna ca visati cu ochii deschisi si in zori visele pier.

    9
    6

  • Florin pe 8 Sep 2011, 17:30
    De ce sunt romanii asa rautaciosi si frustrati?

    In primul rand nu-s fan Inna,nu canta genul de muzica preferat de mine(grindcore,goregrind,adica rock..ca sa inteleaga toate pitipoancele maneliste care bantuie acest site) nu-i genul meu de femeie dar pot spune ca are un corp superb(in ciuda grasutelor cu comentarii acide de pe aici).Singura ei piesa care-mi place cu adevarat este "Oare" cat despre prestatia ei live, recomand Garajul Europa FM(user "clubvipeuropafm" pe Youtube) In concluzie Inna se afla printre putinii romani care ne mai 'ridica" din groapa in care ne aflam.Daca intrebi un suedez de ex, ce stie despre Romania crezi ca-ti spune de Basescu? hahaha nu..pt ca nu stie cine-i acest betiv, dar stie de Inna ,Hagi,Nadia,Ilie Nastase,Angela Gheorghiu,Lucian Bute,Edward Maya,Ada Condeescu..astia-s oamenii care inca trag romania in sus si din pacate dupa ei vin din ce in ce mai putini.Am citit acet articol nascut ca o intreaga simfonie intr-o singura strafulgerare si am incercat, atat cat mi-e permis,sa ating adancimea lui.Recunosc..e mult prea profund pentru mine..asa ca Ileana,te rog sa nu te opresti in a ne surprinde cu nemarginita-ti intelepciune.

    9
    9

  • Just me pe 8 Sep 2011, 17:10
    Cinta bine live uitati-va si voi

    http://www.youtube.com/watch?v=tgd5vRapcVo&NR=1

    8
    5

  • Iri pe 8 Sep 2011, 16:08
    Inna

    Sunt profesoara de canto. Asadar, parerea mea este ca duduia Inna ar face bine sa nu mai cante niciodata live!!! Dar poate inregistra o mie de ani in studio, o mie de cantece cu tot felul de programe care prelucreaza vocea! Hai sa fim seriosi, ne-a zgariat urechile si s-a facut de ras! Credeti ca ea nu stie? Cand s-a dus acasa si s-a revazut si ascultat...cu siguranta ca si prietenii, parintii i-au spus ca a fost jalnica! Si da, nu are voce, dragii mei!! Nu poate ridica note inalte, are vocea prea pitigaiata pt acel gen de muzica, si nu poate lungi melodia, deoarece nu a lucrat niciodata la respiratia din diafragma. Dovada...si faptul ca atunci cand danseaza putintel incepe sa gafaie, sa scoata din gat sunete care nu au vreo treaba cu melodia. NU, Inna nu este o cantareata ci doar o fata care cocheteaza cu muzica. A lucrat intr-un boutic, ce treaba are ea cu notele muzicale?

    15
    11

  • Nereida pe 8 Sep 2011, 14:12
    pt Joico

    Ceilalti mai sunt cum sunt dar tu saracul de tine esti dus rau cu capul...zici de Inna, Loredana etc..dar pe Basescu nu-l vezi? ca asta e cel mai mare reprezentant al tampeniei de 666 careia toti prostii ii gasesc valente idioate? a zis vreodata Iisus Hristos ca acest numar are valente anti-crestine? dar de ce sa nu aiba 999 sau 888? aiic e vorba de calitatea vocii unor oameni, nu mai bate campii, ca asta fac toti in tara asta si de aia suntem unde suntem. O bila alba pentru cel care a mentionat-o pe Angela Gheorghiu, da, aceea este o artista in adevaratul sens al cuvantului, asa cum o consider la fel pe Paula Seling. Nu inseamna ca o echipa buna de marketing egaleaza o voce buna si un talent la pian/canto/chitara etc. De ce sa nu avem magiunul de Topoloveni, sampania Zarea sau cremele Gerovital cele mai bune produse de export? Daca Inna se reduce la a fi 'un produs de export' e departe de a fi un artist adevarat.

    5
    6

  • anonima pe 8 Sep 2011, 13:57
    Inna

    Comparatie jenanta intre un extras musical inregistrat in studio cu aparatura de calitate si un extras dintr-un concert inregistrat de un individ cu telefon mobil probabil. E clar ca diferenta de calitate e mare. Daca am fi ascultat un extras dintr-un concert inregistrat cu aparatura tv sunt sigura ca lucrurile ar fi stat altfel. In plus nu e singura in situatia asta, mai ascultati concerte live cu Shakira de exemplu si o sa fiti uimiti. Ca sa nu mai zic de B. Spears care face playback mereu. Mai trist este sa vezi cata lume pune bot-ul la un astfel de articol scris ca sa mai fie ceva pe site si azi.

    10
    6

  • of pe 8 Sep 2011, 13:19
    numai tampenii

    As vrea sa spun ca am fost la meci, si nu au fost deloc probleme de sonorizare si vocea ei s-a auzit chiar mai tare decat va puteti imagina. Nu sunt fana Inna, nici nu pot sa zic ca imi place ea ca persoana, dar am pretentia ca macar sa nu citesc astfel de aberatii si chestii inventate doar pentru a face trafic online. Legat de huiduit as putea estima ca din 55k oameni maxim 10k s-au auzit... mai mult de-atat a antrenat lumea sa cante pro RO foarte frumos.. get a new job OR stop bullshiting here!

    14
    6

  • ELENA pe 8 Sep 2011, 13:06
    e VARZA INNA...O TARFUYLITZA FARA VOCE

    e VARZA MURATA! TRAISTARIU A ZIS DE MULT INTR-O EMISIUNE DESPRE INNA CA ARE SUCCES ...DAR ATAT ARE! CA VOCE NU ARE DELOC INNA! IATA SI DOVADA!

    16
    14

  • Ana pe 8 Sep 2011, 12:49
    hmm

    O cantareata buna trebuie sa cante si live la fel de bine dar in cazul de fata e diferenta de la cer la pamant.

    16
    8

  • criss pe 8 Sep 2011, 12:44
    da da

    este normal ca un live sa nu fie exact la fel ca ceea ce e inregistrat in studio. Nu mai aveti teme de postat?

    7
    10

  • Axel pe 8 Sep 2011, 12:37
    Inna cea mai senzuala Diva a Romaniei

    RAZVAN SI DANI 2 IMBECILI FRUSTRATI CARE S ECRED DESTEPTII PLANETEI...INNA A FACUT CLAR PLAYBACK...SI UN SHOW SCURT...INNA ARE O COCE SENZUALA...ESTE O FEMEIE EXTREM DE SENZUALA SI ESTE TOT CE ARE ROMANIA BUN LA EXPORT IN MOMENTU ASTA...SA AJUNGEM SA NE DENIGRAM CEL MAI BUN EXPORT AL NOSTRU E F GRAV... . TOT CE A FOST ACOLO FARA VOCE SUNT: oPRESCU, pITZURCA SI NASUL sANDU SI ECHIPA ROMANIEI

    16
    17

  • cristi pe 8 Sep 2011, 11:53
    O neavenita si INNA !

    Proba live face diferenta, dar de vina nu este Inna ci oameni prosti care apreciaza aceasta muzica si de la noi si din afara , facuta pe calculator unde si mama ar iesi o vedeta. Inna pina la urma este o pitipoanca, in comparatie cu o alta romanca de un mare succes care este Angela Gheorghiu, nu ? Care chiar a muncit si munceste in tot ce face. Dar, dupa cum spuneam sa nu ne miram ca sunt acum atitea generatii de retardati si la noi si in afara carora orice cretinatate li se pare cool, nu ?

    14
    13

  • ro_hera pe 8 Sep 2011, 11:31
    Inna - o femeie perfecta si de succes!!

    Sunt stabilita de ani buni in Germania si sunt foarte mandra cand aud in cluburi melodii ale Alexandrei Stan, ale trupei Accent si mai ales ale Innei. Eu o admir foarte mult pt ca realizarile ei ma fac sa ma simt mandra ca sunt romanca :-) E o femeie frumoasa, ingrijita si are succes, BRAVO ei si echipei ei!! M-am saturat sa fim criticati, sa fim catalogati ca fiind hoti, tigani samd Avem valori si in loc sa ne bucuram, ii criticam, ca la asta ne pricepem cel mai bine...

    25
    13

  • julia pe 8 Sep 2011, 11:15
    fiti seriosi..

    Inna e Inna.. o femeie frumoasa, sexy, puternica si spre deosebire de altii, stie ce vrea si lupta pentru asta.. ar trebui sa fim mandri de ea! dar astia suntem noi, romanii.. daca nici noi, atunci cine sa se priceapa mai bine sa arunce cu pietre in oameni?:-j

    25
    11

  • JOICO pe 8 Sep 2011, 10:30
    666

    nu vedeti ca toate care fac pact cu diavolul sant promovate de masonerie, iar prostii se duc fera sa vada si sa inteleaga ce mesaje subminale ale evreiilor iluminati masoni transmit dobitoacele care nici nu stiu cum le cheama. De asta ajung mari vedete. Asta este INNA, LOREDANA,LADY GAGA MADONA SI TOATE CELELALTE TOAMPE

    16
    17

  • lolza pe 8 Sep 2011, 10:14
    dc sunteti nemultumiti nu o ascultati

    nu o avea cea mai tare voce din ro, dar per total aduce un + de imagine Romaniei cretinilor, este foarte apreciata in strainatate, asa ca mai bn taceti drq din gura, si nu dau 2 bani pe ce au zis idiotii de razvan si dani. INNA ESTI CEA MAI TARE, NU-I LUA IN CONSIDERARE PE TOTI FRUSTRATII SI INVIDIOSII.

    15
    16

  • lolza pe 8 Sep 2011, 10:13
    dc sunteti nemultumiti nu o ascultati

    nu o avea cea mai tare voce din ro, dar per total aduce un + de imagine Romaniei cretinilor, este foarte apreciata in strainatate, asa ca mai bn taceti drq din gura, si nu dau 2 bani pe ce au zis idiotii de razvan si dani. INNA ESTI CEA MAI TARE, NU-I LUA IN CONSIDERARE PE TOTI FRUSTRATII SI INVIDIOSII.

    12
    16

  • vaaq pe 8 Sep 2011, 09:54
    inna

    inna are o echipa f buna de profesionisti, compozitori etc..o felicit ca poate sustine atatea concerte, este o aparitie frumoasa, tanara si f sexi, are un zambet de diva..asa ne cunoaste o lume intreaga, prin cateva personaje importante care au reusit in cariera.

    14
    13

  • mili pe 8 Sep 2011, 08:51
    Nu mai dati in ea, nu merita.

    Chiar nu va dati seama cat rau faceti? Articolele acestea vor fi preluate de presa straina.Cu voce sau norocoasa, reprezinta tara noastra atat de frumos.Personal, sunt fan Inna, pentru caracterul ei.E modesta, si chiar isi iubeste tara. Francezii au pus-o sa cante live in studio de radio. Credeti ca ar fi iertat-o daca ar fi falsat?

    19
    25

  • Radu pe 8 Sep 2011, 08:44
    Inna

    Are pe cineva in spate care baga bani multi in realizarea spectacolelor ei, in general canta ce-i se potriveste, daca intra in alte registre e mai complicat ...Sunt fete cu voce mult mai buna ca a ei dar fara aspect scenic deosebit si care stau pe tusa...Romania incurajeaza fetele care canta in chiloti nu interprete care pot sa-ti cante piese gen Mihaela Runceanu, Eva Kiss.De ce are Inna succes ? Pentru ca romanii nu au cultura muzicala .

    19
    20

  • dragos pe 8 Sep 2011, 08:01
    Ina

    E frumoasa, nimic de zis, dar e praf ca si voce, plus ca e plina de ea si foarte limitata. Doar ca arata tot... nu se sfieste sa se deschiloteze pe oriunde! Vocea nr.1 actual este Raluka, o voce puternica si o aparitie frumoasa. Numai ca a fost trecuta in umbra, nu prea isi scoate hainele de pe ea... vocea nu conteaza:)!!

    24
    18

  • Cornel pe 8 Sep 2011, 07:11
    dezinteres fata de cititori

    Voi ati ascultat-o vreodata Live idiotilor? Eu sunt sigur ca nu ati facut nici macar un minim de efort si sa intrati pe you tube si sa urmariti niste filmulete cu ea, dar nu din concerte fiindca acolo canta peste negativ si nu se aude prea bine, cautati filmulete in care ea canta per si simplu, sunt o gramada. Daca ati fi urmarit-o nu ati fi putut scrie aceasta minciuna ca nu ar avea voce. Sunteti niste ratati impreuna cu ratatii razvan si dani, cuplul de mascarici ai lui felix, care au deschis acest subiect legat de vocea Innei.

    23
    21

  • emil pe 8 Sep 2011, 07:02
    LOL

    Locuiesc in Egipt de 5 ani. Inna e superstar si aici. Dar ma rog, invidia la unii se manifesta ca in articolul asta penibil.

    20
    25

  • tibi pe 8 Sep 2011, 06:39
    inna

    degeaba va e ciuda,aici in spania e considerata regina dance ,si e probabil cea m ai cunoscuta romanca

    19
    21
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod