Monica Columbeanu bătută de angajaţii de la Izvorani

"Monica Columbeanu a suferit astăzi o serie de leziuni şi alte acte de violenţă. Loviturile i le-au cauzat angajaţii domnului Columbeanu, la instigarea acestuia au bruscat-o, acte de violenţă verbală şi fizică, sunt mai multe escoliaţii la nivelul pieptului", explica avocatul Ionuţ Dojan pentru Mediafax, ieri.

"Monica Columbeanu a suferit astăzi o serie de leziuni şi alte acte de violenţă.Loviturile i le-au cauzat angajaţii domnului Columbeanu, la instigarea acestuia au bruscat-o, acte de violenţă verbală şi fizică, sunt mai multe escoliaţii la nivelul pieptului", explica avocatul Ionuţ Dojan pentru Mediafax,  ieri.

Monica Columbeanu a reuşit să intre ieri pe proprietatea de la Izvorani, însă s-a lovit din nou de foştii ei angajaţi care, de această dată, au şi agresat-o,  conform declaraţiilor avocatului.

După o vizită la IML, vedeta a fost trimisă la Spitalul Floreasca, pentru a i se efectua nişte radiografii. "Echilibrată hemodinamic şi respirator fără a prezenta un risc, avea traumatisme minore la nivelul braţelor şi antebraţelor, cu echimoze locale", a declarat medicul Bogdan Matei. Pentru această întâmplare, Monica Columbeanu  depus plângere pentru tâlhărie la Poliţia Snagov şi a dat declaraţii la un alt post de poliţie.

În tot acest timp, Monica nu a dat nicio declaraţie.

În schimb, unul dintre avocaţii manechinului susţine că tot ce se întâmplă este un joc pus la cale de Irinel Columbeanu, pentru a o atrage de partea sa pe micuţa Irina.

"În următoarele 10 zile o să aibă loc o evaluare psihologică", a mai declarat avocatul Ionuţ Dojan, citat de Ştirile Pro TV.

În replică, Irinel Columbeanu spune că a auzit despre cele întâmplate de la angajaţi şi o anunţă că nu are de ce să se teamă. Tot ce este al ei îi va fi înmânat cu un proces verbal.

"Lucrurile pe care le-a mai lăsat în vilă, 78 de cd-uri, nişte cărţi despre sex şi alte lucruri pe care le-au găsit oamenii mei au fost ambalate în nişte saci şi o aşteaptă de miercuri seară, i-am făcut şi o notificare printr-un executor judecătoresc", i-a transmis Irinel Columbeanu.

Nicio vorba despre Bentley-ul pe care Monica spune că l-a cumpărat din banii ei şi din care angajaţii ar fi dat-o jos cu forţa.

"Din ce mi-au povestit oamenii mei a venit foarte nervoasă, a făcut un circ şi o ţigănie şi am auzit că la plecare după această scenă de circ ieftin a lăsat o pungă pentru copil", a mai spus Columbeanu.

Ca să trateze situaţia şi cu puţin umor, Irinel Columbeanu i-a sugerat un tratament Monicăi despre care spune că ar fi o fiinţă "toxică".

"În situaţia actuală cel mai bine ar fi să chem un preot specialist în exorcizări, dar din pacate nu e o glumă ce se întâmplă, şi în stilul asta nu ştiu unde o să ajungem", a adaugat acesta.

Monica Columbeanu l-a mai reclamat pe soţul ei în urmă cu câteva zile pentru că nu i-a permis accesul în casă.
La rândul său, Irinel a cerut să fie decăzută din drepturile părinteşti pentru că ar fi maltratat-o pe fiica lor.

Procesul de divorţ începe pe 21 martie.

 

Cel mai scandalos divorţ între vedete

 

Ceea ce părea în primă instanţă un divorţ cu uşile închise, aceasta fiind şi dorinţa expresă a Monicăi Columbeanu, iată că odată cu trecerea orelor încep să apară şi reacţiile celor doi care nu sunt deloc drăguţi unul cu celălalt.

Monica îşi acuză soţul că nu a acordat atenţia necesară acestui mariaj, dar şi fetiţei lor, fiind mult mai preocupat de afacerile pe care le întreprinde. "Nemulţumirile mele au fost legate de faptul că soţul meu s-a implicat mai mult în activitatea sa profesională decât în relaţiile sale cu fetiţa noastră. Încercările mele de a-i apropia pe cei doi au avut şanse minime, ceea ce m-a determinat să îi acord fiicei mele şi mai multă atenţie pentru a compensa lipsa de afecţiune şi preocupare a tatălui său", scrie diva în cererea de divorţ.

Pe de altă parte soţul contraatacă: "La sfârşitul anului trecut, când soacra şi Irina s-au întors din Statele Unite, am vrut să ascult părerea fiicei mele care, deşi are doar patru ani, mi-a spus că nu vrea să mai audă de o eventuală întoarcere în America".

În plus, miliardarul declară că micuţei Irina i s-a întocmit un raport psihologic în urma căruia s-a stabilit că fetiţa este traumatizată. Irinel Columbeanu promite că acest dosar va ajunge pe masa judecătorilor.

La final, milionarul a vrut să fie puţin acid la adresa încă actualei lui soţii: "Îi sugerez soţiei mele ca firma Monica Columbeanu Media SRL să o denumească Monica Gabor SRL după ce se va încheia divorţul" sau "Dacă cu Moni poate am dat greş, cu Irinuca sigur nu o să dau".


14 Martie 2011
 

Comentarii (16)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Monica - din cersetoare ridica pe 31 Mai 2011, 11:56
    ce niaba mai oameni

    Ce naiba mai oameni buni??? Nu aveti altceva mai important? de asta s-a ridicat tara asta pe piramida de cacao ca noi o cladim numai din caramizi de cacao.... ce vi se pare important? scandalul unei cersetoare care s-a ridicat prin dat din cur la cine trebuie? sau faptul ca noi innotam prin rahat si mass-media ne manipuleaza spre alte subiecte sa nu vedem grinda care ni se vara in ochi ?

    1
    0

  • Priena pe 17 Mar 2011, 11:46
    Monica

    Ii dau dreptate lui Dean, Monica trebuie respectata!

    2
    0

  • MM pe 14 Mar 2011, 18:09
    Pfff...

    Si-a desfacut picioarele,a fost platita,valea.O zdreanta ridicata de un om.Sa-i pupe picioarele lui Irinel ca i-a deschis viitorul,caci altfel facea bordura pe undeva.Cu ce a venit,cu aceea sa plece.Nu merita atentia nimanui.Apropo,de ce D-zeu o bag eu in seama....Pfff...

    2
    6

  • Cristiana Palos pe 14 Mar 2011, 13:40
    Pro Monica

    Sper ca Monica sa invinga in aceasta lupta dreapta din partea ei ! Adica: el e mos...o inseala ...se lauda cu ea ( am observat in filmarile initiale cum se mandrea cu ea -cred si eu, nu avea cu ce altceva sa se mandreasca, cu ce, cu banii lui tata ?) acum o supara in halul asta ...e mama copiluluji lui ! Curaj Monica !!!

    8
    2

  • monika pe 14 Mar 2011, 10:25
    monica columbeanu

    haideti sa fim seriosi oameni buni!!!!!fiecare gaseste ceea ce cauta...doar ca asta nu le-a gasit asa cum a vrut ea....mai stati un pic si veti vedea ca se incurca si cu avocatul ei,doar asa poate face din tintar armasar din fiecare declaratie de-a lui irinel sau cineva ce incearca sa ii tina partea acestuia... veti vedea

    5
    4

  • Andrei pe 14 Mar 2011, 00:08
    Tara arde si babele se piaptana...

    Treziti-va din somn! Deschideti putin ochii, sa vedeti ce se intampla in jurul vostru. In Japonia au murit mii de oameni si voi stati sa comentati pe marginea acestor gunoaie. Lasati-i in mizeria lor de scandaluri!

    6
    1

  • RodycutzaM pe 13 Mar 2011, 23:56
    Sa-i dea pana o satura

    da-i dea pana o satura asa cum s-a saturat si de banii lui irinel! mos, mos, libidinos cum vreti voi columbeanu a respectat-o, ia dat sa manance, a imbracat-o si a plimbat-o pe unde neam de neamul curvei nu a ajuns vreodata !!! Hooo sa-i fie rusine scarbei de monica, ca a reactionat exact ca in telenovele ! a facut un copil sa-l prinda de nas pe irinel ...dar acum cand nu mai este cu el se vede clar ca acest copil o incurca !

    7
    8

  • irinel pe 13 Mar 2011, 22:34
    doamna de bacau

    s-a dus cucoana la fostii angajati si le-o fi spus: " hai sclavilor ca am ventit sa-mi iau hainutele muncite cu atata truda, pune-ti mana si impachetati!" era normal sa ii dea la "oc" penalei.. a fost o doamna..:)

    4
    5

  • dean pe 13 Mar 2011, 20:24
    Monica trebuie respectata

    Monica este o mama careia i s-a luat un copil pe care il iubeste si care a devenit o victima a unui mos libidinos si razbunator. nu uitati ca are doar 24 ani, la varsta asta trece prin foarte multe si incearca sa lupte cu un escorc cu multi bani si relatii. ati uitat toate orgiile facute de clomnbeanu cu toate parasutele nespalate din buc. ce femeie tanara si frumoasa s-ar fi simtit bine sa tina piept la tv, in fata unei tari intregi, unor parashute care iti spun in fata ca s-au culcat cu sotul tau?! si nu uiati ca in emisiunea de la B1, doar ea aparea cu fetita, in ultimii ani, si in America parea fericite impreuna. nu vedeti cum manipuleaza frustratul ala presa si cati bani are? nu vedeti ca i-a blocat toate conturile si nu mai are acces la banii proprii? de ce o condamnati- ca s-a mariata cu un bogatas? cine nu ar fi facut-o, mai ales cu unul cu reputatia buna a lui Columbeanu?! Avea 18 ani cand s-a maritat! asta nu da dreptul nimanui sa ii ia copilul...Si cu ce bani s-a ales, ca din toata "afacerea" se pare ca cel care s-a ales cu bani este columbeanu

    11
    7

  • anonim pe 13 Mar 2011, 17:47
    colubianu

    stiti cine a fost MONI o c.....-a care o facea unde nimerea. Era din gassca lui Fieraru si era produsul lor,sa-i zica mersi lui Iri ca a ajutat-o.Ea la facut sa se comporte asa cu ea ,o merita.

    7
    11

  • anonim pe 13 Mar 2011, 17:35
    monica

    E o proasta aceasta monica columbeanu a vrut doar bani lu irinel acu ar trebui sa nu mai ramana cu nimic

    5
    12

  • silvia pe 13 Mar 2011, 15:50
    mosu

    daca ar avea columbel un pic de minte....s-ar vedea..dar e mai spurcat ca o fiara....acum i se vede adevarata valoare ....e un mos fustangiu care nu accepta sa mai fie si parasit....toate se vor limpezi in curand.....toti spun ca mosu a ridicat-o pe monica.....eu spun ca s-a facut de ras casatorindu-se cu el...ea o femeie superba cu un pitic aproape pensionar....pt situatia materiala a facut acest mariaj care acum o costa enorm de scump

    14
    7

  • natalia pe 13 Mar 2011, 15:41
    @omidutza1984

    domnisoara omidutza din cate stiu eu divortul nu s-a pronuntat ceea ce inseamna ca monica are aceleasi drepturi ca inainte , in plus acolo probabil mai are o parte din lucrurile ei. Lasand asta la o parte ce om din lumea asta are dreptul de a lovi alt om ?????? Cum poti spune f bine i-au facut ????? Un sfat nu spune niciodata niciodata .

    11
    4

  • crissis pe 13 Mar 2011, 15:29
    nu judecati!!!

    eu l-am vazut pe irinel la montpellier de revelion si nu era cu moni.iesea din hotel cu o alta tipa care nu arata tocmai grozav.......nu am crezut ca e el fiindca avea nasul spart si un ochi unflat si nu mi-am putut imagina ca irinel poate sa arate asa, pana am vazut inregistrarile alea.....asa ca nu o mai acuzati numai pe monica

    10
    4

  • omidutza1987 pe 13 Mar 2011, 12:59
    bine au facut

    nu sunt de acord cu lia deoarece nu Columbeanu a agresat-o angajatii acestuia,pai daca eu am paznici la poarta cum sa nu intervina in caz ca cineva vrea sa imi intre pe poarta...din moment ce casa nu ii mai apartine ce mai cauta acolo?? A fost proasa a bagat divortul acum sa stea ca un caine pe langa gardul lui Irinel.S-a pus cu cine nu trebuia draga de Moni....Toata lumea ii ia apararea da ce era ea daca nu era Irinel??? o curva penala in Bacau care aia a si fost inainte sa devina mare model....fraiera a mai fost....

    11
    12

  • lia pe 13 Mar 2011, 12:40
    nu merita !!

    Magarul Columbeanul ( ca altfel nu il pot numi ) nu avea nici un drept sa se poarte asa cu ea..orice ar fi facut ea... daca l-as vedea in fata mea, nu as ezita sa-l scuip intre ochi !! Nu am fost niciodata fanul Monicai, dar sunt femeie si cred ca e strigator la cer!!! Se mai da "domn" dar a demonstrat ca e doar un "labagiu" .

    22
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod