"Românii au talent": Un spălător auto şi o copilă, revelaţii la cea de-a patra ediţie

Aseară, 11 martie, s-a scurs cea de-a patra ediţie a emisiunii "Românii au talent" şi, ca de fiecare dată, surprizele nu au întârziat să apară. Voci incredibile, dansuri electrizante, numere umoristice, cascadori şi fachiri au fost câteva din ingredientele unei seri care i-a ţinut pe telespectatori cu sufletul la gură.

Aseară, 11 martie, s-a scurs cea de-a patra ediţie a emisiunii "Românii au talent" şi, ca de fiecare dată, surprizele nu au întârziat să apară. Voci incredibile, dansuri electrizante, numere umoristice, cascadori şi fachiri au fost câteva din ingredientele unei seri care i-a ţinut pe telespectatori cu  sufletul la gură.

Revelaţiile serii au fost două personaje absolut tulburătoarea: Maria Rebeca Neacşu, o copilă cu vocea de aur, şi Dinu Valentin, un tânăr de 21 de ani care lucrează la o spălătorie auto şi care poate fi oricând confundat cu Mihai Trăistariu ca voce.

Maria Rebeca Neacşu este un copil cuminte cu un păr lung cârlionţat pe care îl are de când s-a născut, pentru că nu a fost tunsă niciodată. Ea a spus că:  "Daca o să-l tund nu o să mai fiu o printesa”. Talentul ei a uimit o sală întreagă şi l-a emoţionat foarte tare pe Mihai Petre, iar Pavel Bartoş a plâns în culise la auzul vocii ei. A fost aplaudată minute în şir şi ovaţionată de o sală întreagă.
După ce a terminat de cântat piesă "Pie Jesu", Andra i-a spus: "M-ai emoţionat foarte tare.  Eşti un copil atât de frumos şi de talentat! Eşti o păpuşă cu o voce superbă. Bravo!”.
 
O poţi asculta aici
 
Valentin are 21 de ani, este din Ploieşti şi trebuie să muncească să-şi întreţină familia, lucrând la o spălătorie auto. El are un copil de 2 ani şi nu a mai putut să-şi continue studiile deşi şi-ar fi dorit.
A venit la "Românii au talent" pentru că vrea să i se acorde o şansă. El a venit însoţit de tatăl lui, care are mare încredere în talentul lui. Acesta a izbucnit în plâns în momentul în care Valentin a fost aplaudat la scenă deschisă iar publicul l-a ovaţionat în picioare. El a cântat piesa "Cat de frumoasă esti", binecunoscută în interpretarea lui Mihai Trăistariu. Andra a fost impresionată de vocea lui mai ales că, "cel mic" din burtă a început să mişte şi a glumit spunând:  "Imediat a simţit talentul”.


Îl poţi asculta aici

12 Martie 2011
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alina pe 12 Mar 2011, 20:14
    :)

    http://forum.alfateck.com/

    1
    0

  • sorina pe 12 Mar 2011, 19:57
    Super tare

    cea mai tare emisiune de pana acuma

    3
    0

  • bibiq`u pe 12 Mar 2011, 19:42
    Andra si Andi

    Mie imi place foarte mult emisiunea :x ...si din juriu imi place cel mai mult de Andra si de Andi ..de domnul Mihai Petre nu imi place ca este prea exigent , si nu imi place de dansul pt ca jicneste unele persoane ..:>

    1
    1

  • Georgiana pe 12 Mar 2011, 19:42
    Romanii au talent!

    Imi place foarte mult emisiunea si de aceea vreau sa felicit persoana care a venit cu ideea de a vedea romani cu adevarat talentati, si nu niste falsi si doritori de a obtine tot ce isi doresc fara munca, cum sunt majoritatea ,,vedetelor" din Romania. FELICITARI!

    2
    0

  • Roxy pe 12 Mar 2011, 19:31
    foarte tare

    Emisiunea ''Romanii au talent''este foarte frumoasa . Nu am pierdut nu ci-o emisiune !! Imi place foarte mult !!!!!!!!!!!! :-*:-*:-*:x:x:x

    4
    0

  • valahul pe 12 Mar 2011, 15:45
    las-o balta Petre

    Diferenta inte un om normal si unul sanatos este ca cel sanatos isi da seama cind incepe sa devina penibil in raport cu o situatie iar cel mai putinn sanatos debiteza fara sens cuvinte si idei care nu corespund unui om sanatos(d.p.d. vedere `matematic`)

    1
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod