Trateaza infecţiile natural cu ajutorul gamei BIOSEPT

Gama BIOSEPT, antibioticele naturale produse Laboratoarele Fares Bio Vital, conţine următoarele produse: capsulele BIOSEPT, Soluţia de uleiuri esenţiale BIOSEPT Forte şi BIOSEPT Plus, toate având la bază un fitocomplex din plante medicinale şi uleiuri esenţiale.

Gama BIOSEPT, antibioticele naturale produse Laboratoarele Fares Bio Vital, conţine următoarele produse: capsulele BIOSEPT, Soluţia de uleiuri esenţiale BIOSEPT Forte şi BIOSEPT Plus, toate având la bază un fitocomplex din plante medicinale şi uleiuri esenţiale. 

 

„Capsulele BIOSEPT sunt indicate în tratamentul infecţiilor şi inflamaţiilor respiratorii (răceală, gripă, amigdalită, faringită, bronşită), digestive (enterite, enterecolite bacteriene, candidozice sau virale, colite fermentative, parazitoze intestinale) şi uro-genitale (uretrite, cistite, anexite), datorită complexului activ de plante medicinale format din frunzele de măslin, scoarţa de salcie albă, lichenul de piatră, mugurii de plop şi cuişoarele”, a precizat dr.

Carmen Nonn.

Soluţia de uleiuri esenţiale BIOSEPT Forte are în compoziţie uleiul esenţial de cimbru şi cuişoare şi are puternice proprietăţi antibiotice asupra unui spectru larg de germeni patogeni, antivirale, antifungice, antiparazitare. Soluţia de uleiuri esenţiale BIOSEPT  Plus are în compoziţie uleiul esenţial de ti-tree şi cuişoare şi aceleaşi proprietăţi antibiotice şi antivirale. Pentru că are o acţiune mai blândă, poate fi administrată şi persoanelor cu sensibilitate gastrică şi copiilor.


„În urma evaluărilor clinice şi prin analizele de laborator pe aromatograme (similar antibiogramelor) la pacienţii cu faringo-amigdalite şi infecţii urinare, BIOSEPT Forte şi Plus au fost eficiente în 98%, respectiv 80% din cazurile evaluate. Efectul a fost similar cu cel al antibioticelor chimice testate în paralel”, a menţionat dr. Carmen Nonn.

Administrarea antibioticelor naturale se face astfel:

Capsulele BIOSEPT se administrează de 3 ori pe zi, câte 1-2, între mese, iar durata unei cure este de 15-30 zile.
Preţul de comercializare al capsulelor este între 11-12 lei.

Uleiul esenţial BIOSEPT Forte se administrează în doză de 2-3 picături de 3 ori pe zi, după mâncare, într-o linguriţă cu miere şi nu se recomandă în sarcină, alăptare şi copiilor sub 7 ani. Preţul de comercializare este între 12-13 lei.  

Uleiul esenţial BIOSEPT Plus se ia în doză de 2-5 picături de 3 ori pe zi, după mâncare, într-o linguriţă cu miere, iar preţul este între 9-10 lei.

 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Checeg Maria pe 16 Dec 2014, 16:12
    antibiotice naturale

    Buna ziua,eu am folosit Biosept forte si mi s-a parut eficient.Nu mai gasesc in magazinele naturiste,si as vrea sa mi-l prepar eu:in ulei,in alcool sau in miere,Va rog daca se poate sa-mi spuneti cum sa-l prepar si in ce cantitati se amesteca.In caz ca imi veti raspunde pe adresa mea de email,va multumesc din suflet anticipat!Va doresc o zi buna si Sarbatori fericite!

    0
    0

  • Mihai Muresan pe 24 Feb 2014, 03:19
    radu angela

    "apa cu Bicarbonat de sodiu" 1-2 ori pe zi, este solutia (si poate fi luata cu un pic de suc de lamaie) deoarece este un extraordinar antifungic natural, iar Candida Albicans este una din cele mai periculoase fungii, avand in vedere ca o avem cu totii in corp intr-o masura sau alta. Iar in momentul in care ajunge din colon (unde este mediul ei natural) pana in gura, inseamna ca tot corpul este infectat. Se stie ca Candida este o fungie care daca se dezvola in corp, ajunge peste tot. deci chiar daca gargara cu apa cu bicarbonat este foarte buna pentru candidoza bucala, acesta trebuie amestecat cu suc de lamaie si trebuie ingerat regular. (Alte antigungice naturale sunt otetul de mar, samburi de bostan, argintul coloidal, usturoiul, uleiurile de cuisoare, etc. in schimb trebuie avut grija la antifungicele de sinteza, caci sunt lafel de periculoase cum sunt si antibioticele de sinteza cand sunt luate in exces)

    0
    0

  • Alexandra Pica pe 18 Feb 2013, 15:12
    Tratamentul cu Biosept sau Cranberry

    As vrea sa stiu daca aceste produse inlocuiesc antibioticele sau se administreaza ca adjuvant in tratarea infectiilor.Eu sufar de infectie urinara de multi ani si sunt nevoita sa iau antibiotice foarte des.As vrea sa stiu daca se recomanda folosirea acestor produse atunci cand se declanseaza infectia ori este bine sa se ia si preventiv.Multumesc anticipat pentru raspuns !

    10
    3

  • trzn pe 21 Mar 2012, 08:32
    forum

    dupa cum vedeti nu va raspunde nimeni competent cum ar fi cei de la FARES

    2
    3

  • radu angela pe 3 Feb 2012, 16:01
    candidoza bucala

    buna !soacra mea are candidoza bucala,si a facut tratament cu biosept plus timp de 14 zile.as dori sa stiu ce tratament sa urmeze in continuare deoarece acesta ia fost recomandat doar 14 zile si este doar ameliorata.va multumesc

    8
    0

  • Ion Marian pe 29 Ian 2012, 20:53
    Antibiotice Naturale

    Asi dori sa stiu si sa comand un antibiotic ce ar putea sa omoare streptococulfecalis,mentionez ca sufar de aceasta boala de ani buni si este rezistent la antibiotice,mar incinta sa stiu ca mati putea ajuta cu un asemenea antibiotic natural creat pt bacteri sau virusi,asi mai dori sa va spun ca sunt alergic la substante pe baza de iod posibil soc anafilactic am mai facut soc ana de la o asemenea substanta am vazut emisiunea de la TV Pr B1 va rog cu mult respecr ajutatima

    8
    9

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod