Conchata Ferrell, menajera din "Two and a Half Men", a murit

Ferrell a murit marţi, într-un spital din Sherman Oaks, din cauza complicațiilor provocate de un infarct. Ea s-a stins din viață înconjurată de cei dragi, relatează Deadline.

Ferrell a fost internată în spital în luna mai şi a stat mai mult de o lună la terapie intensivă, unde a suferit un stop cardiac. Actrița a fost apoi transferată într-un alt centru de tratament, unde i se făcea dializă şi respira cu ajutorul aparatelor.

"Îi spuneam Chatty. Şi toţi o iubeam. Doisprezece ani de suişuri şi coborâşuri şi multe, multe râsete.

Trecând prin toate astea, a fost o stâncă. A fost unul dintre cei mai buni. Am avut privilegiul să îi spun prieten", a declarat Chuck Lorre, creator şi producător executiv al serialului "Two and a Half Men".



Conchata Ferrell a jucat rolul Berta în toate cele 12 sezoane ale serialului. A primit două nominalizări la premiile Primetime Emmy, în 2005 şi 2007, pentru rol secundar. Ea a apărut în 212 episoade din 2003 până în 2015.

Charlie Sheen, starul "Two and a Half Men", concediat din serial în 2011, i-a adus un omagiu pe Twitter, numind-o "o adevărată prietenă".

Născută în Charleston, Conchata Ferrell a absolvit cursurile Marshall University, unde a şi jucat pentru prima dată într-o piesă de teatru.

Și-a făcut debutul în 1973, ca membru al companiei Circle in the Square, iar apoi a primit mai multe roluri în teatru şi televiziune. A jucat în lungmetrajul "Heartland" (1979), apoi în "Edward Scissorhands", "Network", "Crime and Punishment in Suburbia" şi "True Romance".

În 1992, actrița a primit prima nominalizare la Emmy, pentru rolul avocatei Susan Bloom din serialul "L.A. Law".

Cel mai recent a apărut în 2017, în "The Ranch" (Netflix).
Între alte seriale în care a jucat se numără "Buffy the Vampire Slayer", "Teen Angel", "Matlock" şi "B. J. and the Bear".

Conchata Ferrell a fost căsătorită cu sunetistul Arnold Anderson. Ea a avut o fiică şi două fiice vitrege.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod