Soţul Elenei Băsescu, implicat într-un accident auto. Un bărbat a fost internat

Bogdan Ionescu a fost implicat marţi într-un accident rutier în centrul Capitalei, în urma căruia un bărbat de 73 de ani, care conducea un motociclu, a fost internat în Spitalul Elias din Capitală, cu fractură la gleznă.

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Ioana Stancu, a declarat pentru Mediafax că în jurul orei 11.30, pe Bulevardul Lascăr Catargiu, pe sensul de mers spre Piaţa Victoriei a avut loc o coliziune între un autoturism la volanul căruia se afla o persoană de 33 de ani şi un motociclu condus de un bărbat de 73 de ani.

În urma impactului, motociclistul a fost transportat de şoferul autoturismului la cel mai apropiat spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, a spus Ioana Stancu.

Din primele verificări rezultă că accidentul s-a produs din cauza unei neasigurări la schimbarea direcţiei de mers.

Cercetările ulterioare şi expertiza vor stabili exact cauza acestui accident, a mai spus Ioana Stancu.

Potrivit unor surse din Poliţie, persoana care a condus autoturismul este Bogdan Ionescu, soţul Elenei Băsescu.

Bărbatul de 73 de ani este internat la Spitalul Elias, în Clinica de ortopedie, cu fractură la gleznă, au declarat pentru Mediafax surse medicale.

Conform procedurii, pe numele lui Bogdan Ionescu s-au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale, ceea ce înseamnă că nu s-a deschis încă dosar penal, decizia urmând să fie luată după finalizarea cercetărilor.

"Vinovăţia urmează să se stabilească în urma expertizei la faţa locului.

În funcţie de numărul de zile de spitalizare sau de îngrijiri medicale de care va avea nevoie persoana accidentată, se stabileşte dacă se deschide dosar penal", a mai spus Ioana Stancu.

Pentru deschiderea unui dosar penal pentru vătămare din culpă, este necesar ca victima să aibă nevoie de cel puţin 10 zile de spitalizare sau îngrijiri medicale.

 

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod