fete dispărute

Val de adolescente dispărute. O fată de 14 ani din județul Botoșani lipseşte de 6 zile

Alte două cazuri de dispariții au fost semnalate recent în județele Galați și Tulcea.

UPDATE: „Minora de 14 ani, din judeţul Galaţi - comuna Şendreni, a fost depistată de poliţiştii Secţiei 1 Rurală Galaţi, pe raza localităţii Şerbeştii Vechi, din judetul Galaţi. Fetiţa a fost încredinţată familiei”, a anunţat Poliţia Română.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Botoşani a anunţat, luni după-amiază, că Ionela Gina Străchinariu, în vârstă de 14 ani, din oraşul Dorohoi, judeţul Botoşani, a plecat de acasă în 23 iulie.

Fata a plecat din comuna Pomârla, iar de atunci nu a mai revenit şi nici nu a luat legătura cu familia sau cu alţi cunoscuţi.

Tatăl copilei a sesizat duminică dispariţia ei.


De asemenea, poliţiştii gălăţeni au fost alertați de dispariţia unei fete de 14 ani. Potrivit Poliţiei Române, luni, Secţia 1 Poliţie Rurală Galaţi a fost sesizată cu privire la faptul că, în seara de 27 iulie, Marcu Maria Cristina, de 14 ani, a plecat de la domiciliul său, din comuna Şendreni, şi nu a mai revenit.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că, în noaptea de 28 spre 29 iulie, fata a dormit la domiciliul unei vecine din localitate, în această dimineaţă plecând într-o direcţie necunoscută.



Când a plecat de acasă, adolescenta era îmbrăcată cu pantalon scurt, de culoare neagră, cu o dungă laterală albă şi un tricou gri cenuşiu, cu o inscripţie portocalie.

În picioare purta şlapi de culoare neagră. Ea are 1,50 metri înălţime, faţa ovală, ochi verzi, păr şaten, lung peste umeri.

Totodată, Poliţia Judeţeană Tulcea anunţă că, luni, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Tulcea au fost sesizaţi despre dispariţia unei fete, Claudia Frederic, de 16 de ani, din Tulcea. Ea ar fi plecat, în 23 iulie, de acasă, din Tulcea, şi nu s-a mai întors până în prezent.



Fata are 1,76 metri înălţime, ten deschis, păr şaten, lung până la umeri, ochi albaştri.

La momentul dispariţiei, aceasta purta un tricou alb, pantaloni colanţi negri, sandale albe. În prezent, poliţiştii desfăşoară activităţi pentru găsirea acesteia.

Persoane care le-au văzut pe adolescente sau au date despre ele sunt rugate să anunţe de urgenţă cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la 112.

Informații despre copiii dispăruți sunt disponibile pe site-ul Poliției Române.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod