Divertisment de Revelion în Dubai!

Revelionul în Dubai este mereu o sărbătoare spectaculoasă plină de amintiri fericite, distracție și divertisment de primă clasă, iar anul acesta nu face excepție.
Pe măsură ce finalul anului 2020 și începutul anului 2021 se apropie tot mai mult, este momentul perfect să începeți să plănuiți cum să intrați în noul an cu stil. În condițiile în care evenimentele dedicate Revelionului coincid cu spectacolele de divertisment organizate cu ocazia Festivalului de cumpărături din Dubai, cu siguranță până și cel mai pretențios vizitator va găsi ceva pe placul său. De la piețe pline de distracție până la concerte live spectaculoase ale unora dintre cei mai mari și cei mai buni muzicieni ai planetei, Revelionul în Dubai se preconizează a fi o noapte minunată pentru întreaga familie.

Piețele din cadrul Festivalului de Cumpărături din Dubai

Familiile și grupurile de prieteni care plănuiesc să viziteze la sfârșitul acestui an piețele din cadrul Festivalului de cumpărături din Dubai localizate în Al Seef Presented by Al Foah pot urmări și Spectacolul de zmeie cu tematică acvatică Al Seef. Puteți admira zmeiele spectaculoase în formă de creaturi marine care vor transforma Al Seef într-un paradis subacvatic ieșit direct din basme, cu animale acvatice care plutesc deasupra tuturor.
 
Un loc de neratat pentru fanii poveștii clasice pentru copii „Alice în țara minunilor”, piețele din cadrul Festivalului de cumpărături Dubai din Al Khawaneej vor găzdui zona dedicată distracției Regina Inimilor, Stăpâna Țării Minunilor. Piața este locul perfect unde familiile își pot începe vacanța de Revelion, aceasta găzduind un labirint magic, o petrecere cu ceai, un cinematograf în aer liber, o zonă dedicată artei și meșteșugurilor, precum și un copac care poate vorbi, un lac pentru dorințe și numeroase alte tipuri de divertisment.

Concerte

Iubitorii de muzică arabă au de unde să aleagă, aceștia fiind răsfățați cu trei concerte live care vor avea loc în Dubai cu ocazia Revelionului. DJ Said Mrad, un artist recunoscut la nivel mondial care a revoluționat muzica electronică arabă, va interpreta hiturile sale cele mai populare la Spectacolul de Revelion 2021 organizat la Opera Dubai, într-o seară de neuitat care va include și concerte ale DJ-ului Saif & Sound și ale trupei Carrie Gibson’s Nuvo Soul Band. Muzica va răsuna prin pereții acestei săli emblematice, care va fi transformată într-un spațiu de concerte cu mese și scaune, iar participanții se vor putea bucura de o cină cu cocktailuri, antreuri, feluri principale și deserturi servite la masă.
 
Ne vom lua la revedere de la anul 2020 într-un mod cu adevărat epic, fiind ajutați de legendara trupă rock americană KISS, inclusă în Rock & Roll Hall of Fame și câștigătoare a mai multor discuri de platină, care va cânta de Revelion la Atlantis, The Palm. În stilul clasic KISS, trupa va organiza cel mai mare și cel mai tare concert pe care l-a văzut vreodată Dubaiul. Concertul live și show-ul pirotehnic vor fi filmate de peste 50 de camere video, care vor oferi priveliști panoramice de 360 de grade. Evenimentul va fi transmis live pe internet, începând cu ora 21:00. Pentru mai multe informații, vizitați www.kiss2020goodbye.com.

Calendarul pe 2021 al DFRE va include următoarele festivaluri și evenimente:


Festivalul de cumpărături din Dubai (17 decembrie 2020 – 30 ianuarie 2021):  Unul dintre cele mai mari și mai longevive festivaluri de cumpărături. Vizitatorii se pot bucura de o gamă variată de oferte și reduceri în mall-uri și magazine din tot orașul, care participă la sezonul de reduceri DSF ce are loc până pe 30 ianuarie și include peste 3.500 de magazine care oferă reduceri între 25% și 75%.
Festivalul de mâncare din Dubai (25 februarie-13 martie): O introducere perfectă în scena captivantă și all-inclusive a preparatelor și restaurantelor din oraș, Festivalul de mâncare din Dubai va oferi vizitatorilor acces la arome și gusturi internaționale, aceștia beneficiind zilnic de numeroase experiențe gastronomice la ofertă.
Lansarea colecției primăvară/vară (4 martie-20 martie): Creată pentru a crește vânzările în sectorul de retail prin sprijinirea magazinelor mari și a brandurilor locale, lansarea colecției va promova cele mai noi linii vestimentare cu oferte și reduceri care consolidează poziția Dubaiului de centru global al modei.
Super reducerile de 3 zile: Numeroase branduri globale faimoase și magazine de retail locale vor oferi, de-a lungul a trei zile, reduceri de până la 90% în mall-urile și centrele comerciale din Dubai. Data de desfășurare a acestui eveniment mult-așteptat, care are loc de două ori pe an, va fi anunțată cu puțin timp înainte de perioada de reduceri.
Surprizele estivale din Dubai (24 iunie-4 septembrie): Acest spectacol estival longeviv va include numeroase evenimente, oferte și promoții captivante, divertisment pentru întreaga familie, reduceri exclusive și mega-tombole, cumpărătorii putând câștiga numeroase premii spectaculoase.
Lansarea colecției toamnă/iarnă (5 septembrie-18 septembrie): Cumpărătorii vor putea profita de oferte de sezon, cele mai noi linii vestimentare în vogă și multe altele, orașul întâmpinând vremea răcoroasă de iarnă prin lansarea unei colecții speciale.
Super reducerile de 3 zile: Numeroase branduri mari și magazine de retail locale vor reduce prețurile cu până la 90% timp de trei zile. Data de desfășurare a celui de-al doilea eveniment de Super reduceri de 3 zile din acest an va fi anunțată cu puțin timp înainte de începere.
22 Decembrie 2020
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod