Mi-am mintit soțul, i-am zis că am o aventură și asta ne-a salvat căsătoria

Am fost devastată când am aflat că soțul meu a fost infidel. În nebunia momentului am spus o minciună care mi-a salvat mariajul. Decizia mea a fost cea mai inspirată din viața mea și nu regret nici măcar o secundă că am procedat astfel.
Povestea mea începe în urmă cu un an, când am aflat că soțul meu iubit mă înșală de mult timp cu una dintre colegele sale de muncă. Umilită este prea puțin spus pentru a descrie sentimentul pe care l-am avut când am aflat, deși mi s-a părut mereu suspectă relația dintre ei. Călătoreau des împreună nu exista niciun motiv logic pentru care ea trebuia să plece în excursii cu el. Oricum, m-am simțit oribil.

Au plecat în multe locuri împreună, nu doar în interes de serviciu, dar asta aveam să aflu ceva mai târziu.
Tocmai de aceea a ratat ziua mea de naștere anul trecut. A lipsit de acasă de Crăciun și Revelion! Totul începuse să capete sens. Cum am aflat? Ghici! Da, m-am uitat în telefonul lui și i-am văzut mesajele, inclusiv unul frenetic, în care era îngrijorată că era însărcinată deoarece îi întârziase menstruația. Din fericire nu s-a întâmplat... Când am văzut acel mesaj am știut că au o relație de mult timp. Pentru că de ce i-ai trimite astfel de informații unui coleg de muncă de sex masculin? Este genul de mesaj pe care l-ai trimite doar iubitului tău, pentru a-l atenționa.
Citește continuarea pe Divahair.ro
divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod