Cea mai frumoasă revanşă a unei femei după divorţ: Imaginile care au făcut-o celebră pe internet

Marie spune că aceasta este imaginea sa preferată pentru că o reprezintă perfect în acest moment al vieții sale


Marie spune că imaginea sa preferată din această şedinţă foto este cea în care e surprinsă izbucnind în râs, cu capul pe spate şi cu un pahar cu vin în mână pe care scrie: "În sfârşit divorţaţi, adio băiete".

Şedinţa foto a atras atenţia unui utilizator al reţelei Twitter, care a distribuit-o scriind: "Valuri incredibile de forţă vin din această şedinţă foto de divorţ".

Imaginile au devenit virale, adunând peste 59.000 de like-uri şi 10.000 de redistribuiri, relatează Daily Mail.

"Sincer, nu mi-am dat seama că vor deveni virale. Cred că oricine e şocat şi amuzat să vadă că cineva a ieşit din normal şi a făcut ceva îndrăzneţ", şi-a explicat Marie succesul.

Drumul înapoi spre fericire a fost lung şi greu pentru Marie. Ea a povestit că totul s-a schimbat după ce soţul ei a devenit dependent de droguri. "Era terminat de metamfetamină şi umbla cu un anturaj greşit.
E trist să vezi cât de mult pot schimba drogurile un om. Când nu se droga, era un om bun"
, a spus ea.

Soţul său a fost închis o vreme, apoi când e ieşit, ei au trăit despărţiţi până la pronunţarea divorţului. Acum Eaton este din nou în închisoare, aşteptând procesul pentru opt furturi.

După ce şedinţa sa foto s-a bucurat de mare succes pe reţelele de socializare, Marie spune că multe femei i-au transmis că ideea sa le-a inspirat să renunţe la relaţiile nocive. "După toate astea, sunt mai puternică şi sunt fericită cu viaţa mea.
Sunt binecuvântată să trăiesc cu un bărbat bun, cu o familia mea şi cu prietenii apropiaţi"
, a mărturisit Marie.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod