Secretul din spatele pantofilor purtați de Prințesa Diana în ziua nunții

Ținutele purtate de Prințesa Diana au fost întotdeauna în atenția presei. Cunoști, în schimb, secretul din spatele pantofilor pe care i-a purtat această în ziua nunții?

 Prințesa Diana este recunoscută pentru alegerile sale vestimentare și pentru look-urile sale emblematice. Rochia să de mireasă a rămas în istorie: mânecile bufante, trena impresionantă și decolteul împodobit cu o serie de fundițe. De asemenea, rochia „răzbunării” (revenge dress), așa cum a fost numită în presă celebra rochie neagră, care urma superb liniile corpului, a fost și va rămâne întotdeauna în atenția publicului. Ținutele sale casual sunt, de asemenea, elemente definitorii atunci când ne gândim la stilul Prințesei Diana.

Puțini cunosc, în schimb, secretul din spatele pantofilor purtați de Prințesă Diana în ziua nunții.

 

 Designul pantofilor

 

Elizabeth Emanuel a fost designerul care s-a ocupat de pantofii concepuți special pentru Prințesa Diana. Lucrați manual, din satin de mătase și brodați cu 542 de paiete și 132 de perle, pantofii purtați de Lady Diana au fost o adevărată bijuterie.

Povestea pantofilor conține însă și câteva detalii mai puțîn cunoscute publicului: pantofii erau plini de semnificații cu privire la casă regală și la povestea de dragoste a celor doi.

De exemplu, pantofii aveau o inima brodată în interior, cu inițialele D și C ale cuplului. Dar care este secretul din spatele pantofilor purtați de Prințesă Diana în cea mai importantă zi din viața sa?


 

Citește mai departe pe andreearaicu.ro.

12 Noiembrie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod