Botox natural – 3 metode pe care să le aplici acasă fără injecții și costuri mari

Poți scăpa de riduri și fără botox? Natural și fără injecții? Da! Există 3 metode pentru estomparea ridurilor fine și prevenirea apariției lor. Le poți aplica la ține acasă.

Se poate scapă de riduri și fără injecții costisitoare, mai ales dacă acestea abia au apărut. În cazul ridurilor mai profunde, este puțin probabilă reumplerea lor totală, însă se va vedea o diferența dacă folosești aceste 3 metode.

Sunt foarte ușor de aplicat acasă și le poți folosi ori de câte ori dorești. Alege o metodă sau aplică-le pe toate 3 pentru un efect mai puternic.

 
Trei metode care înlocuiesc botoxul

 

Pentru că orice femeie dorește un ten fin, lipsit de imperfecțiuni și de riduri, recomandăm prevenția.

Folosește creme și serumuri adecvate tipului tău de ten și nu uită de demachiere și hidratare din interior.

Pe lângă aceste lucruri, există mici artificii pe care le poți face, astfel încât ridurile să dispară sau să se estompeze.

 

1. Măști botox natural

 

Un ingredient foarte bun pentru ten este albușul de ou.

Deși nu există dovezi medicale că o masca de față cu albuș de ou înlătură permanent ridurile, totuși, ouăle conțin vitamina A. Aplicarea vitaminei A pe piele poate favoriza vindecarea rănilor și reduce ridurile.

O mască de față cu albuș de ou este o abordare rapidă pentru a ajuta la întărirea pielii și la netezirea ridurilor fine.

De asemenea, colagenul care se găsește în albușul de ou îmbunătățește elasticitatea pielii, ceea ce reduce ridurile, în special aspectul de laba gâștei din jurul ochilor.

O cauza majoră a apariției ridurilor este deshidratarea tenului. Albușul de ou vine în ajutor și în acest caz, oferind o hidratare suplimentară care „umple” ușor pielea și face ca liniile și ridurile să fie mai puțin vizibile.

Interesant este faptul că botoxul conține o concentrație mică de proteină din ouă și albumină umană, care oferă efectul de umplere a ridurilor.

Masca cu albuș de ou se face extrem de simplu.

Pur și simplu separă gălbenușul, iar albușul bate-l spumă. Aplică pe ten și lasă să se usuce. Când simți că tenul te strânge, clătește cu apă călduță și bucură-te de rezultate!

Citește mai departe pe andreearaicu.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod