Scandal uriaş! Măruţă, pus la zid pentru goana după audienţă: Tânăra violată nu trebuia să apară la TV

Avocata elevei violate și jurnalistul Ovidiu Marincea l-au criticat dur pe realizatorul TV după ce acesta a făcut un interviu în direct cu fata care a fost abuzată sexual de şapte tineri.

Avocata Mioara Donosă a relatat pentru ziarul Adevărul că decizia postului Pro TV de a transmite imagini cu eleva care a fost victima unei infracţiuni de viol contravine nu doar unei promisiuni ferme primite de la realizatorul de televiziune Cătălin Măruţă, ci unor principii fundamentale privind protectia unor astfel de persoane.

"Am fost contactată de reprezentanţii postului Pro TV pentru a avea o intervenţie în cadrul emisiunii domnului Cătălin Măruţă, însă nu am fost de acord, pentru că eu îmi apăr clienţii în sala de judecată şi nu în emisiunile de televiziune.

Le-am spus că părinţii clientei mele dacă doresc să apară la televizor este decizia lor, eu îi apăr doar din punct de vedere juridic, însă recomandarea mea a fost să nu apară, tocmai spre binele fetei. Personal, i-am cerut domnului Cătălin Măruţă ca în cazul în care părinţii vor fi de acord să fie filmaţi să nu ceară şi fetei să facă acest lucru. Domnul Măruţă m-a asigurat că victima nu va apărea la televizor. M-a asigurat că sub nicio formă victima nu va fi filmată şi nu va apărea în emisiune, iar mama va fi filmată cu spatele la cameră.
Lucru care nu s-a şi întâmplat",
a declarat avocata tinerei.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • marinmodrea pe 23 Iul 2015, 13:25
    maruta

    maruta a dat iarasi dovada ca este doar un individ veros , nu un om de televiziune ! Sincer o compatimesc pe Andra ca a facut o alegere atat de proasta .

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod