Scandal uriaş! Măruţă, pus la zid pentru goana după audienţă: Tânăra violată nu trebuia să apară la TV

Emisiunea lui Măruţă, în care a apărut eleva violată, a provocat un scandal imens


"Sunt pur şi simplu scandalizată că, din dorinţa de a face rating, nu doar că s-au încălcat nişte noţiuni de încredere, o promisiune dată ferm, dar s-a profitat de naivitatea unei adolescente pe care acum toata lumea o va arăta cu degetul drept violata din Vaslui. S-a călcat pur şi simplu în picioare noţiunea de victimă", a mai spus Mioara Donosă.

Ea face un apel către toate posturile de televiziune şi realizatorii TV să nu transforme această dramă într-un subiect de cancan.

"Aceasta fată trece printr-o traumă, iar apariţiile TV nu o fac să îşi revină. Atât ea, cât şi părinţii sunt vulnerabili", a precizat avocata elevei.

Realizatorul TV Ovidiu Marincea l-a desființat pe Măruță, calificându-l drept "ticălos" pentru că arătat-o pe victima violului la Pro TV. "Măruță, îți spun oficial: ești fosa septică a jurnalismului din România. Ești dovada vie că omul poate avea cel mai infect caracter ever!", a scris pe Facebook jurnalistul de la Realitatea TV.

 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • marinmodrea pe 23 Iul 2015, 13:25
    maruta

    maruta a dat iarasi dovada ca este doar un individ veros , nu un om de televiziune ! Sincer o compatimesc pe Andra ca a facut o alegere atat de proasta .

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod