Scandal regal. Fiica secretă a Prinţului Nicolae, eroina unei confesiuni despre alăptatul la sân

Nicoleta Cârjan povesteşte despre aventura de a o hrăni natural pe micuţa Iris şi provocările prin care a trecut imediat după ce a născut prin cezariană
Nicoleta Cârjan, 28 de ani, fosta iubită a Principelui Nicolae, şi-a acceptat destinul de mamă singură. La trei săptămâni după ce a născut-o pe micuţa Iris, tânăra mamă povesteşte pe blogul său ”Spirala colorată” despre cât de dificilă a fost provocarea alăptatului la sân.
”Au trecut două săptămâni şi jumătate de când o aduceam pe lume pe Iris într-o poveste horror cu final fericit. Ziceam atunci că nașterea a fost grea și dezamăgitoare si din cauza faptului că am avut așteptări foarte mari legate de nașterea naturală, care din păcate nu a putut avea loc.
Așteptările nu au fost mai mici legate de alăptare, alimentată fiind în perioada pre-natală de toate informațiile care arată cât de important e laptele matern pentru dezvoltarea copilului. Nu aveam de gând să ratez și cu acest aspect”, a povestit ea pe blog.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Nina pe 1 Mar 2016, 11:16
    AIUREA

    Ca să vezi şi să nu crezi. CICĂ ăsta ar fi fost motivul dezmoştenirii făcute de senilul FOST monarh. L-a apucat crizele de decenţă, deşi ilustrul său tată Carol II (priapistul) a avut viaţa pe care a avut-o. Cine să creadă asta? cât e de senil probabil că se pişă pe el, dar să mai ia decizii. De altfel, chiar ziarele au costatat că e cam ţinut sub tutelă de fata şi ginerele lui. DAR, actoraşul de mâna 3-a, speră încă să fie urmaşul la un tron imaginar, aşa că a găsit prilejul să-şi înlăture un eventual concurent: tânăr, frumos, iinteligent, cu priză la public. COMEDIE PSEUDO REGALĂ. Satul arde şi baba se piaptănă. Aiurea-n tramvai.

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod