Cum isi ingrijeste tenul Alina Puscas

Prezentatoarea TV Alina Puscas are foarte mare grija de tenul ei, chiar daca are un program foarte incarcat.

Vedeta a recunoscut pe retelele de socializare ca machiajul de televiziune si nopile nedormite din ultimele 5 luni si-au pus amprenta asupra tenului, motiv pentru care a decis sa apeleze la un tratament non-invaziv care are efecte benefice inca de la prima sedinta.

Este vorba despre procedura de hidrodermoabraziune, Hydrafacial, care ofera o atentie speciala pielii printr-un sistem de etape menite sa ofere rezultate garantate: curatare, exfoliere, extractii, hidratare si Vortex-Fusion cu antioxidanti, peptide si acid hialuronic.

Ultima data cand am decis sa apelez la un tratament cosmetic a fost acum 547 de zile, insa machiajul de televiziune si noptile nedormite din ultimele 5 luni si-au facut simtita prezenta, asa ca am apelat la tratamentul Hydrafacial. Efectul a fost imediat! Astept cu interes urmatoarea sesiune de hidratare, poate mai intineresc vreo 10 ani…”, a declarat Alina Puscas pe pagina ei de Facebook.

In ce consta tratamentul Hydrafacial? Cu ajutorul acestui tratament, celulele moarte sunt eliminate delicat pentru a lasa o piele noua si sanatoasa.

Apoi, peelingul cu acizi Hydrafacial curata porii de impuritati si praf fara a irita sau leza tenul. Al treilea pas consta in extractia punctelor negre care se fac automat cu ajutorul unui vortex ce curata si elimina impuritatile din piele. In final, antioxidantii si acidul hialuronic sunt introdusi in piele pentru hranirea si protejarea tenului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod