Percheziții la casa Mariei Marinescu. Soţul ei este suspectat de trafic de droguri

Frank Colin e bănuit de implicare într-o reţea de trafic de droguri pe ruta Republica Dominicană - Franţa.
Procurorii DIICOT desfășoară, miercuri, percheziţii în casa creatoarei de modă, soţul acesteia fiind suspectat de trafic de droguri, potrivit unor surse judiciare.

Soţul Mariei Marinescu, Frank Colin, este suspectat de implicare într-o reţea de trafic de droguri pe ruta Republica Dominicană - Franţa, au precizat sursele citate citate de agenția Mediafax.

Percheziţiile făcute de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) au loc la două adrese, una fiind la imobilul în care locuieşte în România Maria Marinescu.

Potrivit aceloraşi surse, percheziţiile la locuinţa Mariei Marinescu sunt realizate în cadrul unei comisii rogatorii, în urma unei sesizări primite de la autorităţile franceze.

Maria Marinescu va fi audiată la sediul DIICOT, la finalul percheziţiilor.

Soţul Mariei Marinescu a fost arestat de autorităţile franceze în primăvara acestui an, pentru trafic de droguri.
Ancheta vizează un transport de peste 700 de kilograme de cocaină, Frank Colin fiind suspectat că ar fi capul reţelei de trafic de droguri, informează Mediafax.

Maria Marinescu şi Frank Colin sunt căsătoriţi din 2009 şi locuiesc în Franţa. Ei au un băiețel, pe nume Levyn, în vârstă de trei ani.


Foto: Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod