„Ochii“ din cer: 25 de imagini din satelit care îți vor schimba felul în care vezi lumea

Imaginile din satelit deschid o altă perspectivă asupra locurilor în care trăim, călătorim sau la care visăm. Iată cum arată 25 de locuri de pe Pământ văzute de pe orbită!
Din 2014, Benjamin Grant caută imagini din satelit remarcabile pe care le postează pe site-ul său, The Daily Overview și pe Instagram. Obiectivul lui este să schimbe felul în care vedem Pământul și să arate efectele intervenției omului asupra naturii - în deșert, în exploatări miniere, insule, munți sau orașe. Grant a fost inspirat de experiența astronauților care văd pentru prima oară Pământul din Spațiu, realizând cât de mică este planeta noastră și cât de fragilă e viața.


O călătorie în Spațiu ar trebui să fie obligatorie pentru orice pământean - poate așa vom înțelege toți de ce trebuie să avem grijă de casa noastră superbă și vulnerabilă în care încă mai este loc pentru noi toți. Deocamdată, singurul mod în care ne putem face o idee mai bună despre frumusețea planetei noastre o reprezintă imaginile din satelit. Iată ce minunății văd "ochii" din Spațiu!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod