O imagine cât o mie de cuvinte! Ce face un polițist ca să distragă atenția unei fețite de la mașina răsturnată cu familia ei

Un accident tragic și modul în care acționat un polițist au făcut înconjurul lumii.
Chiar dacă nu ne place mereu să ni se dea indicații despre ce și cum ar trebui să facem lucrurile, în unele cazuri respectarea acestor reguli poate salva vieți. Iar acest lucru este valabil pentru șoferi care trebuie să țină cont de regulile de circulație și să conducă prudent și responsabil. 

Centura de siguranță este un lucru de care nu trebuie să uiți niciodată atunci când te urci la volan, demonstrându-se de nenumărate ori că aceasta a salvat multe vieți. 

Un polițist din Brighton, Colorado a fost fotografiat la locul unui accident tragic, în momentul în care încerca să distragă atenția unei fetițe de 2 ani de la mașina răsturnată în care se afla familia ei.
În timp ce paramedicii au încercat să-i salveze mama și pe ceilalți trei copii din mașina răsturnată, pentru tatăl fetiței totul a fost prea târziu, deoarece decedase în momentul impactului, scrie NTD Television
 
 
Potrivit raportului oferit de poliție, se pare că niciunul nu avea pusă centura de siguranță, în afară de fetița de 2 ani. ”Dacă tatăl ar fi avut centura de siguranță, atunci cu siguranță nu ar fi decedat”, au explicat câțiva martori ai accidentului pentru postul de televiziune citat.

Jessica Matrious, o femeie din Colorado, a făcut o fotografie emoționantă la locul acestui accident tragic.
A surprins momentul în care un polițist, Nick Struck, a luat-o în brațe pe fetița de 2 ani și a început să-i cânte și să-i arate împrejurimile, în încercarea de a a-i distrage atenția de la accidentul în care a fost implicată familia ei.

Imaginea emoționantă face cât o mie de cuvinte și a făcut înconjurul lumii.

24 Septembrie 2017
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ipu pe 24 Sep 2017, 11:40
    Comportament de politist.

    Asa da. Nu ca la noi cand opresc salvarea, pentru ca a lovit un porc mistret,salvarea mergea la un bolnav

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod