Momentul adevărului: Iată câtă cafea bem de sărbători și câți dintre noi o luăm în valiză când plecăm în vacanță

Se pare că nu ești singura căreia îi pasă suficient ce cafea bea, pentru a lua în considerare să-ți împachetezi boabele preferate împreună cu darurile de Crăciun, în timp ce te pregătești să pleci în vacanță.
De fapt, 25% dintre băutorii de cafea își vor aduce cafeaua preferată (de) acasă cu ei de sărbători. Cu peste 60% din populația SUA consumând cafea și aproximativ 40% dintre cei care călătoresc probabil în perioada sărbătorilor, se estimează că 80 de milioane de americani vor împacheta cafeaua în bagajele de mână.

Pentru a afla mai multe despre cum se schimbă obiceiurile americanilor în privința cafelei, în timpul sărbătorilor, cei de la Bean Box, au prezentat primul sondaj anual privind cafeaua de vacanță pentru 1.500 de băutori de cafea.
 
Se pare că, indiferent cât/cum vom petrece sărbătorile, vom sta treji pentru a urmări sania lui Moș Crăciun.
 

 
Iată cum arată realitatea

 
 
• 39% dintre consumatorii de cafea din SUA își măresc consumul de cafea în timpul sărbătorilor.
• 77% aleg să facă cafea acasă în timpul sărbătorilor, față de a alerga la cafeneaua din cartier.
• 82% dintre iubitorii de cafea care sărbătoresc Crăciunul optează pentru a-și prepara ceașca de dimineață înainte de a deschide cadourile.
• Pentru cei aproximativ 80 de milioane de americani care călătoresc în acest sezon de sărbători, cafeaua contează suficient pentru ca ei să o împacheteze în valize; 1 din 4 își va aduce propria cafea de acasă de sărbători.
• Femeilor (44%) le pasă mai mult decât bărbaților (31%) ce cafea beau și, tot în cazul lor, consumul de cafea crește în perioada sărbătorilor.
• Băutorii de cafea preferă cafeaua neagră în detrimentul aromelor de sărbători (23%).
• Printre băutorii de cafea cărora le plac aromele de sezon, preferate sunt:  mentă (20%), caramel (18%), ciocolată albă (13%) și scorțișoară (11%).
• 17% dintre respondenți spun că nu au primit niciodată cafea drept  cadou de Crăciun. 
• Peste jumătate (55%) dintre consumatorii de cafea spun că sunt dispuși să plătească mai mult pentru mărcile de cafea premium în timpul sărbătorilor, comparativ cu alte perioade ale anului calendaristic.

 
 
Întâi bem cafeaua și apoi desfacem darurile?

 
 

Aproape doi din cinci băutori de cafea din SUA (39%) raportează că își măresc consumul de cafea în timpul sărbătorilor – un potențial semn al impactului frenetic pe care sezonul sărbătorilor îl are asupra psihicului. 
 
Cafeaua este, cu siguranță, confortul cald care ne face pe toți să ne simțim mai bine.
În mijlocul stresului care vine cu călătoriile sezoniere, logistica și planificarea, sărbătorile sunt, de asemenea, un moment pentru a vă relaxa și a împărtăși timpul cu cei dragi, și ce modalitate mai bună decât să faceți asta decât la o cafea caldă?
 
 

„Sărbătorile” înseamnă să stai acasă și să prepari cafea cu familia pentru 77% dintre băutorii de cafea

 

 
Sărbătorile în general înseamnă, de obicei, mai multă preparare de cafea acasă. 
82% dintre consumatorii care sărbătoresc Crăciunul au nevoie de cafea înainte de a deschide cadourile

Iubitorii de cafea și-au arătat, de asemenea, angajamentul de a bea mai întâi, invocând-o drept o prioritate de top, chiar și în dimineața de Crăciun.  82% dintre respondenții care sărbătoresc Crăciunul au spus că își vor prepara ceașca de cafea de dimineață înainte de a deschide cadourile de Crăciun.
 
Indiferent dacă alegi să-ți împărtășești cafeaua sau nu, anul acesta, cercetarea este clară: acum este cea mai fericită perioadă din an pentru a prepara și a te bucura de cafeaua preferată, alături de prieteni și familie!
 
23 Decembrie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod