Cum să atragi bogăția, instantaneu, în 7 pași simpli!

De ce unii indivizi par să atragă bani fără efort, în timp ce alții aproape îi resping? Cei care dețin bani știu ceva ce noi, ceilalți, nu știm? Care este secretul lor?
Dacă ești ca majoritatea oamenilor, probabil că ai un obiectiv de viață: să obții independența financiară. Cu toate acestea, găsirea căii către bogăție poate părea dificilă. Și așa, ca un hamster pe roată, continui să mergi la muncă, să-ți plătești facturile și să trăiești din salariu în salariu.
 

Sună familiar?

 

Dacă ți-aș spune că nu trebuie să fie așa? De fapt, ce se întâmplă dacă aș spune că poți atrage mai mulți bani în viața ta începând chiar din acest moment? Și dacă aș adăuga că poți merge spre prosperitatea financiară în 7 pași simpli?
 


Bani și mindfulness

 
Privind realist, pentru mulți oameni, cele mai valoroase lecții despre atragerea bogăției și construirea prosperității financiare nu au venit din cursurile de teorie economică. Nici de la Wall Street Journal nu au venit!

În schimb, o serie concepte care atrag bani au venit din lumea psihologiei pozitive, care este adânc înrădăcinată în gândirea bazată pe mindfulness.

Ceea ce urmează sunt 7 pași simpli pentru a atrage instantaneu bogăția în viața ta, chiar acum.
 


1. Crezi că ești demn de fericire

 

O parte a atragerii bogăției presupune să crezi că ești demn de fericire.
Secretul creării fericirii începe cu viziunea noastră de sine, care în mare parte poate fi întărită prin voința noastră.
  
Niciunul dintre ceilalți pași nu poate fi făcut până când nu crezi cu adevărat că ești demn de fericire. Pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie să renunți la vinovăția și rușinea asociate cu trecutul.
 

2. Concentrează-te pe ceea ce ai acum

 
 
Mulți oameni cad în capcana de a se concentra asupra a ceea ce nu au sau a ceea ce au pierdut. Această linie neproductivă de gândire începe spirala descendentă a negativității, care este o respingere împotriva forțelor pozitive ale fericirii.

În schimb, concentrează-te pe tot ceea ce ai prin darul recunoştinţei. Avem doar acest moment în timp. Ieri a dispărut. Concentrează-te pe aici și acum și învață de la profesorii de mindfulness.
 


3. Încheie ciclul neputinței învățate

 
 
A continua să te implici în neputința învățată înseamnă a rămâne prins în atracția gravitațională a sărăciei. Nu poți atrage bogăția sau alte lucruri pozitive în viața ta când spațiul tău emoțional și karmic este ocupat de ”nu pot”.

Încheie scuzele pentru ceea ce nu poți face și începe să folosești cuvintele “Eu pot!”.
Cu alte cuvinte, pot atrage bogăția pentru că sunt demn de fericire.
 


4. Epurează geloziile

 
 
Gelozia față de posesiunile lumești ale altei persoane înseamnă că îți ocupi mintea cu o iluzie. Doar pentru că cineva conduce o mașină scumpă nu înseamnă neapărat că are bani sau că este bogat. Gelozia este ca un mincinos, proiectând o narațiune falsă care aproape niciodată nu este întemeiată pe adevăr. Lasă-ți geloziile și fă loc bucuriei.

Invidia înseamnă energie negativă clară. Îmbrățișează lucrurile simple și umple-te de pace.
 


5.Respectă puterea banilor

 
 
Banii sunt rezultatul muncii tale grele, al muncii tale. Când nu respecți banii, nu te respecți pe tine însuți. A respecta banii înseamnă a-i menține organizat. Înseamnă să-i urmărești în mod regulat. Înseamnă să recunoaștem că banii dețin atât puteri restaurative, cât și distructive și că nu trebuie tratați cu ușurință.

Banii, atunci când sunt gestionați corespunzător, au puterea de a crește și de a avea grijă de tine mulți ani de acum înainte. Când acest aspect este nerespectat, se atrofiază și îți afectează negativ viitorul.
În cele din urmă, respectarea banilor înseamnă a nu-i folosi ca instrument temporar pentru a crește stima de sine prin cheltuieli inutile.
 


6. Studiază... averea

 
 
Atragerea bogăției în viața ta necesită să treci dincolo de dorințe. Înseamnă să faci o alegere conștientă de a afla tot ce poți despre bani și despre cum se acumulează bogăția. Examinează practicile, credințele și obiceiurile oamenilor care au creat și au atras bogăție. Aceștia sunt profesorii tăi.

Recunoaște că oamenii care au adevărată bogăție nu poartă bijuterii atrăgătoare, nu conduc mașini scumpe sau nu poartă haine de designer. De fapt, majoritatea milionarilor sunt meticuloși, atenți cu banii lor, și și-au creat averea de-a lungul timpului.
 


7. Dă bani

 
 
Acest punct final se referă la puterea spirituală și karmică a banilor. Când dăm bani celor mai puțin norocoși, contribuim la refacerea spiritului uman. 
 
Folosește-ți abilitățile empatice pentru a stabili cine are nevoie și cum poți ajuta. Un exemplu ar putea fi oferirea de a plăti pentru alimente la casă pentru o familie care nu-și poate achita integral cumpărăturile.
Ar putea însemna și donarea timpului tău, care este o formă de bani, organizației tale de caritate preferate.

Când dăruiești altora, din dragoste și compasiune autentică, faci loc pentru mai multă fericire, care este precursorul bogăției.
 


Gânduri finale despre atragerea bogăției

 
 
Uneori, cele mai dificile lucruri pe care le facem în viață sunt simple în natură, dar asta nu înseamnă că sunt simple.

Schimbarea este un proces care necesită timp. Acest lucru este valabil pentru majoritatea lucrurilor, cum ar fi o schimbare în modul în care gândim referitor la bani. Este adevărat și atunci când lucrăm pentru noi înșine, fie că este vorba de o încercare de a ne înțelege visele sau de a ne angaja într-o activitate fizică, ca o modalitate de a învinge depresia.

În cele din urmă, amintiți-vă că mulți oameni care sunt stabili din punct de vedere financiar au devenit astfel prin muncă grea și o credință sinceră și profundă în sine.
30 Septembrie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod