Mituri despre lenjeria intimă purtată de Revelion: Iată ce semnifică fiecare culoare

Există o superstiție despre culoarea lenjeriei intime pe care o porți în noaptea de Revelion: se spune că ea ar trebui să-ți determine norocul pentru următoarele 12 luni.
Se spune că acest mic detaliu – culoarea lenjeriei intime – influențează manifestarea unor lucruri precum dragostea, bogăția și prietenia. În cea mai mare parte, este doar un mic joc distractiv, dar multe țări au, de fapt, tradiții de lungă durată de a asocia culoarea lenjeriei cu norocul. De asemenea, este o reamintire grozavă că nu știi, de fapt, ce poate aduce un nou an sau experiențele pozitive pe care le poți avea. 
 
Dacă ar fi să ținem cont de această superstiție, mulți dintre noi ar trebui ca, până la data de 31 decembrie de anul viitor, să fii o persoană complet diferită, plină de povești distractive despre lucruri interesante, să ai prieteni noi etc.
Chiar și astrologii sunt de acord că diferitele culori conțin diferite tipuri de energie.
Îmbracă-te pentru aură, căci ar putea ajuta la schimbarea stării de spirit și depășirea obstacolelor.

Așadar, trebuie să iei orice gram de noroc, indiferent de unde și cum îl poți obține.


Lenjeria roșie – dragoste și romantism

 
 
Poartă lenjerie intimă roșie dacă ai chef de mai multă dragoste și romantism. Poate că ești pregătit pentru o nouă relație sau pur și simplu te-ai săturat să fii singur. Poate ți-ar plăcea să petreci mai mult timp cu celălalt și ai putea folosi cu adevărat acest impuls suplimentar. Se spune că roșul aduce pasiune.
 


Lenjeria albă – pace și liniște

 
 
Poartă lenjerie intimă albă dacă speri la mai multă pace și liniște. Indiferent dacă vorbim despre o problemă la locul de muncă, în familie sau este vorba despre altceva care te stresează, de Revelion este un moment pentru a avea încredere că viitorul nu va fi întotdeauna atât de tensionat.

 
Lenjerie galbenă – bani și bogăție

 
 
Poartă lenjerie intimă galbenă dacă speri să îți crești contul bancar.
Această culoare înseamnă bani și bogăție, așa că poate că vei obține, în sfârșit, jobul de vis sau vei obține, în anul ce tocmai vine, promovarea la care ai sperat.
 


Lenjerie neagră – putere și control

 
 
Poartă lenjerie intimă neagră dacă ești gata să preiei controlul sau să-l recâștigi. Negrul înseamnă putere și este, de asemenea, una dintre clasice și semnalează că nu ai venit să te joci, ci ai obiectivele tale clare și ești determinat să le îndeplinești.
 

 
Lenjerie verde - aventură

 
 
Poartă lenjerie intimă verde dacă ai chef de aventură sau, cel puțin, de o schimbare de peisaj. Evident că verdele înseamnă natură, dar înseamnă și viață. Lenjeria intimă de această culoare ar putea atrage acea explozie de energie de care ai atât de mare nevoie sau te-ar putea trimite pe o cale care înseamnă lucruri mari pentru viitorul tău.
Este un drum plin de posibilități și îți dă un sentiment de libertate.
 


Lenjerie roz - dragoste

 
 
Poartă lenjerie intimă roz dacă ești gata să simți dragostea, în toate sensurile cuvântului. Rozul nu este la fel de înflăcărat ca roșu; această culoare este mai dulce și mai armonioasă, ca o îmbrățișare cu adevărat grozavă de la un prieten cu adevărat special. De fapt, purtarea acestei culori te-ar putea inspira să faci planuri mai concrete cu grupul tău de bază sau să-ți apelezi vechii prieteni buni, pentru a petrece alături de ei.

 
 
Lenjerie albastră – sănătatea, o prioritate

 
 
Poartă lenjerie intimă albastră dacă scopul tău în noul an este să mănânci mai sănătos, să te antrenezi mai mult și să iei mai multe pauze mentale, să te relaxezi.
Practic, este vorba despre o stare de bine, așa că poartă lenjerie intimă albastră ca un memento pentru a-ți asculta corpul și pentru a face din sănătatea ta o prioritate.
 
30 Decembrie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod