Horoscopul dragostei pentru săptămâna 2-8 ianuarie 2023. Vești bune pentru Taurii căsătoriți

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Citește horoscopul dragostei pentru săptămâna 2-8 ianuarie 2023

Berbec


Relația cu persoana iubită va fi sinceră și plăcută în această săptămână. Dacă ești singur/ă, s-ar putea să întâlnești pe cineva pe care l-ai putea admira și iubi toată viața.

Cu toate acestea, pot apărea unele dificultăți, dar norocul nu te va părăsi niciodată. Se recomandă să ai ceva timp pentru partenerul/a de viață și să petreci timp de calitate alături de el.

În ceea ce privește dragostea, a fi realist/ă cu tine însuți/însăți te poate ajuta foarte mult.

Taur


Vei avea parte de momente frumoase în această săptămână.

Dacă ești căsătorit/ă, liniștea va fi cea care va dicta atmosfera. Dacă încă ești singur/ă, atunci o propunere tentantă ar putea veni în această săptămână.

S-ar putea să ai șansa de a petrece câteva momente frumoase alături de iubitul/iubita ta. Nativii căsătoriți pot plănui să cumpere o casă nouă.

S-ar putea să te apropii mai mult de soțul/soția, pe măsură ce amândoi visați la un viitor mai bun împreună.

Gemeni


Dacă ești singur/ă, săptămâna aceasta te poți logodi. Dacă ai pe cineva de multă vreme, te vei distra de minune alături de partener/ă.

Dacă ești căsătorit/ă, relația dintre tine și soț/soție se poate destabiliza.

Socrii sau unele rude apropiate pot interveni în relația ta și îți pot distruge intimitatea din cuplu.

O dragoste secretă poate apărea de nicăieri. Ai grijă totuși la consecințe.

Rac


Săptămâna aceasta poate prezenta unele situații provocatoare. Astrele îți recomandă să nu iei nicio decizie critică în grabă și, de asemenea, să îți implici partenerul/a în deciziile pe care trebuie să le iei.     

Pe la mijlocul săptămânii, poți depune un pic mai multe eforturi pentru aprofundarea legăturii cu iubitul/a.

În preajma weekendului, unii prieteni vechi s-ar putea să te surprindă și ar putea aduce bucurie vieții tale.

Leu


Uși noi și vechi se deschid în această săptămână pentru tine în ceea ce privește dragostea.

Această săptămână poate aduce noi oportunități pentru cei singuri de a asigura relații intime și de a purta o conversație clară pentru cei care intenționează să se întoarcă la foștii lor parteneri.

Pentru cei care caută aprobarea căsătoriei de la părinți, aceasta este săptămâna perfectă pentru a primi binecuvântările mult așteptate.

Fecioară


Preluarea conducerii și inițierea unui dialog important și interesant te-ar putea ajuta să creezi o impresie pozitivă în ochii iubitului/ei.

Distanțarea de o anumită problemă poate indica doar că nu ești implicat în relație.

Unele griji și nesiguranțe necunoscute s-ar putea să te împiedice să te așezi la casa ta, chiar dacă îți dorești acest lucru.

Poate că acesta nu este momentul potrivit pentru a cere pe cineva în căsătorie sau pentru a-ți exprima sentimentele. (Articolul continuă pe pagina următoare...)
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod