Mihai Câmpineanu, transferat la alt spital

Liderul formaţiei Şuie Paparude a fost transferat, luni, de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara, unde i-au fost montate două stenturi, la Spitalul Judeţean din Timişoara, la secţia de terapie intensivă, unde va fi supus mai multor analize medicale.
Mihai Câmpineanu a fost transportat de la Institutul de Boli Cardiovasculare la Spitalul Judeţean Timişoara cu o ambulanţă specială care asigură condiţii de terapie intensivă pe durata transferului.

"Vă pot spune că Mihai Câmpineanu a fost transferat de la Institutul de Boli Cardiovasculare la Spitalul Judeţean Timişoara, la secţia ATI, însă mai multe detalii nu vă pot dezvălui, la cererea familiei. Tot ce vă mai pot spune este că pacientul va fi supus mai multor analize şi va rămâne sub supraveghere", a declarat pentru Mediafax şeful secţiei ATI de la Spitalul Judeţean din Timişoara, medicul Dorel Săndesc.

Întrebat dacă s-a luat în discuţie transferarea lui Mihai Cămpineanu la Bucureşti, Săndesc a spus că nu cunoaşte acest detaliu.

La rândul lor, medicii de la Institutul de Boli Cardiovasculare au spuscă pacientul a trecut cu bine peste prima noapte şi că starea lui nu s-a înrăutăţit.

Liderul formaţiei Şuie Paparude, Mihai Câmpineanu a suferit un infarct miocardic, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la finalul unui concert susţinut, la Timişoara, în cadrul evenimentului Re:freshTM.

Colegii de trupă, care au şi sunat la 112, au afirmat că Mihai Câmpineanu le-a spus, după concert, că are dureri puternice în zona pieptului, apoi s-a prăbuşit la pământ.
În cădere, cântăreţul s-a lovit la faţă.

"De vină sunt stresul şi oboseala. Cu o zi înainte am avut concert în Arad, apoi la Timişoara. S-a stresat mult şi cu lansarea noului videoclip al trupei pe care am organizat-o, tot aici, în concert la Timişoara. Era foarte foarte obosit", spunea colegul acestuia de la Şuie Paparude, Mihai Dobre.

Duminică dimineaţă, Mihai Câmpineanu a fost transferat de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal Timişoara la Institutul de Boli Cardiovasculare, fiind supus unei coronografii, medicii luând decizia de a-i monta două stenturi pe artera pulmonară. 
De asemenea, Câmpineanu a fost supus şi analizelor neurologice, specialiştii fiind rezervaţi în privinţa stării neurologice a artistului după infarctul suferit sâmbătă noapte.


Foto: Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod