Melania Trump, operată la rinichi

Soţia preşedintelui american Donald Trump a fost operată cu succes pentru o problemă benignă la rinichi, a anunţat Casa Albă.
Prima Doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, a fost supusă, luni, unei intervenţii chirurgicale la rinichi, pentru o problemă benignă, la un centru medical din apropiere de Washington, relatează cotidianul american US Today. "În această dimineaţă, Prima Doamnă Melania Trump a fost supusă unei proceduri de embolizare pentru tratarea unei afecţiuni benigne la rinichi. Operaţia s-a încheiat cu succes şi nu există alte complicaţii. Melania Trump se află internată la Walter Reed National Military Medical Center şi va rămâne acolo pe durata acestei săptămâni", a precizat într-un comunicat Stephanie Grisham, purtătoarea de cuvânt a Melaniei Trump.

"Procedura a avut succes şi nu au existat complicaţii", se arată în comunicatul dat publicităţii de Casa Albă.

Melania Trump va rămâne spitalizată până la finalul acestei săptămâni.
Potrivit comunicatului citat, soţia preşedintelui "abia aşteaptă să-şi revină complet pentru a continua munca în sprijinul copiilor de pretutindeni".

Operaţia survine la numai o săptămână după ce Prima Doamnă a Statelor Unite a anunţat lansarea unei platforme oficiale care va susţine campania sa "Be Best", dedicată îmbunătăţirii calităţii vieţii copiilor, notează Us Today. "Există un singur scop: să educăm copiii despre numeroasele probleme cu care se confruntă azi.
Dacă ascultăm cu adevărat ce au de spus copiii noştri, fie că e vorba de grijile sau de ideile lor, noi, adulţii, le putem oferi sprijinul şi uneltele de care au nevoie pentru a deveni adulţi productivi"
, a spus Melania Trump în discursul pe care l-a rostit pe 7 mai, la pupitrul instalat în Rose Garden, la Casa Albă.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Mai 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod