Meghan Markle, foc și pară, după ce a fost ridiculizată într-un episod din “South Park”

Meghan Markle „a fost supărată și copleșită de reprezentarea ei în serialul South Park, timp de mai multe zile”, după ce într-un episod usturător din desenul animat din SUA a fost catalogată drept „fată, actriță, influențăriță și victimă”.
Ducesa de Sussex a fost „supărată și copleșită”, în ultimele zile, de modul în care ea și prințul Harry sunt reprezentați într-un episod din serialul “South Park”, susțin persoane apropiate cuplului.
 

 
Meghan, supărată că a fost ridiculizată într-un episod din South Park

 
 
Episodul, intitulat „The Worldwide Privacy Tour”, își bate joc de nemulțumirile cuplului, în timp ce Meghan este prezentată cu tărie ca o „fată, actriță, influențăriță și victimă”, de către un alt personaj.
Serialul satiric a ridiculizat cererile de confidențialitate ale cuplului, emise chiar în timp ce Meghan și Harry se aflau în plină campanie de promovare a autobiografia prințului.

Potrivit unui apropiat din California, Meghan și-a petrecut ultimele zile „supărată și copleșită” de modul în care a fost portretizată. Sursa a declarat pentru The Spectator că ducesa de Sussex „este enervată de South Park, dar refuză să vizioneze totul”.
 
De asemenea, un comentator regal a spus că avocații lui Harry și Meghan „aruncă un ochi” asupra South Park
S-a sugerat chiar că transmisiunea ar putea avea „ramificații legale” cu avocații din Sussex.

Comentatorul regal Neil Sean a declarat pentru Fox News că reprezentanții cuplului urmăresc acum serialul îndeaproape pentru orice alte atacuri.
 
Totuși, Neil Sean a adăugat că producătorii South Park nu au primit încă nicio corespondență juridică.
  


Episodul cu pricina este despre “Prințul și Prințesa Canadei”


 
Episodul de săptămâna trecută i-a înfățișat pe „Prințul și Prințesa Canadei” – un tânăr cuplu regal care cerșește cu voce tare intimitate în timp ce atrage atenția asupra lor.

Prințul roșcat și soția sa, care poartă aceeași ținută roz pe care a purtat-o Meghan pentru Trooping the Color în 2018, sunt văzuți promovând cartea prințului - Waaagh - a cărei coperta seamănă foarte mult cu memoriile lui Harry, intitulate “Spare”.

Episodul este plin de lovituri la adresa ducilor  de Sussex, cu personajul principal Stan marcând echivalentele lor din desene animate „prințul prost și soția lui proastă”, în timp ce Kyle se plânge de avionul privat parcat în fața casei lor.

Spectacolul se deschide cu fratele mai mic al lui Kyle, Ike, adoptat din Canada, neconsolat la vestea că Regina Canadei - care seamănă cu regretata Regina Elisabeta a II-a - este moartă.

Prințul și Prințesa Canadei sunt văzuți la o mare înmormântare de stat, unde sunt huiduiți de restul familiei regale, acuzați că au atacat monarhia canadiană.

Ca reacție, cuplul apare la televizor pentru a cere să îi fie respectată intimitatea.

Ajuns pe platourile de filmare de la Good Morning Canada cu o carte de promovat, prințul ține în sus o pancartă pe care scrie „Vrem intimitate”, în timp ce pe bannerul prințesei scrie: „Nu ne mai uitați”.

Gazda emisiunii întreabă dacă, raportându-se la familia sa regală, pentru noua sa carte, „Waaagh”, nu cumva el însuși a devenit jurnalist, în ciuda faptului că este cunoscut faptul că îi urăște pe jurnaliști.

„Vrem doar să fim oameni normali – toată această atenție este atât de grea”, răspunde prințul.

Cuplul este provocat de gazda emisiunii care se întreabă cât de sincer își doresc ei intimitatea, moment în care membrii familiei regale ies din platou.

Cuplul se îmbarcă în avionul lor privat și pleacă într-un turneu Mondial, totul sub sloganul „vrem confidențialitate” - completat cu curcubee dansând și o melodie tematică captivantă.

Ei vizitează Franța și India, unde își scandează sloganurile pro-confidențialitate localnicilor uimiți – ajung chiar și pe un câmp din Australia, plin de canguri.
În cele din urmă, cei doi protagoniști din desenul animat s-au stabilit în orașul liniștit South Park, din Colorado, spunând: „Dacă ne-am muta aici, oamenii ar crede că suntem cu adevărat serioși și ne dorim să fim normali”.

Totuși, și aici, familia regală se ciocnește cu localnicii, cei doi prinți din desenul animat sosind cu o trusă de tobe dar, în același timp, cerând liniște și confidențilitate de la vecini.

Kyle se trezește într-o dimineață și descoperă că toată casa lor a fost acoperită cu reviste cu prințesa.
Acestea includ o copertă care seamănă foarte mult cu cea a revistei The Cut, după ce a lansat un interviu, pe copertă, cu Meghan vara trecută.

Când Kyle se confruntă cu familia regală, prințesa strigă: „M-a victimizat!”

Prințul se aruncă în apărarea soției sale.

— Acesta este un scandal! el plânge.
Vom vedea cum se descurcă cu penisul meu albastru!

Aceasta pare să se refere la un caz de degerături detaliat în autobiografia lui Harry, Spare.

Prințul și prințesa apelează la o agenție de marketing cu numele “Grosier”, pentru a-și proteja confidențialitatea.

„Este acest spion oribil care locuiește vizavi de noi”, explică prințul.
Managerul de brand spune că are deja un dosar despre prințesă, care a fost creat în urmă cu câțiva ani.

„Am deja marca ta: fată, actriță, influențăriță și victimă”, îi spune el.

Brandul prințului este decis ca: „Prinț regal, milionar, călător mondial, victimă”.

Prințul, în interiorul agenției, are brusc un moment de sclipire și își dă seama că nu vrea să fie un brand.

„Încercarea de a ne transforma într-un brand tocmai ne-a transformat în produse”, declară prințul canadian.

„Fără reviste și emisiuni Netflix, pur și simplu putem duce o viață normală!”, adaugă el.

În momentul în care el dă să plece și se îndreaptă spre ușă,  soția lui rămâne în interiorul companiei de branding.

— Hai, dragă, nu avem nevoie de locul ăsta! el spune. 
 
Prințul pleacă singur. Kyle se alătură prietenilor săi, care îl invită să se joace.
Prințul sosește apoi și întreabă dacă poate cânta și el, înainte de a-și scoate setul de tobe.

21 Februarie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod