Kim Cattrall dezvăluie de ce nu mai vrea să joace în “Totul despre sex”: Se ceartă continuu cu Sarah Jessica Parker și are un iubit în vârstă de 50 de ani

Fosta vedetă din celebrul serial “Totul despre sex”, în vârstă de 66 de ani, a apărut, recent, la Premiile Glamour Women of the Year, la brațul iubitului ei, Russell Thomas, în vârstă de doar 50 de ani. Recent, ea a dezvăluit și de ce refuză să mai joace în serialul care i-a adus faima: se ceartă continuu cu Sarah Jessica Parker.
Kim este, în ultima vreme, o apariție rară la evenimente de anvergură, cu covor roșu, iar această ultimă ieșire în public a avut loc la șapte luni după ce cuplul și-a sărbătorit aniversarea de șase ani de relație, cu un toast cu șampanie.
 
Kim, în vârstă de 66 de ani, arăta senzațional și era, ca de obicei, foarte elegantă.
 
Vedeta din “Totul despre sex” și Russell s-au întâlnit, initial, în 2016, în timp ce Kim lucra pentru BBC.
 

Kim, căsătorită de trei ori

  
Actrița nominalizată la Emmy a fost căsătorită anterior cu Larry Davis, deși căsătoria lor a fost anulată în 1979.
 
Ulterior, a fost căsătorită cu Andre J.
Lyson, iar uniunea lor a fost dizolvată oficial în 1989.
A treia și ultima căsătorie a vedetei a fost cu Mark Levinson, din 1998 până în 2004.
 
Actrița a vorbit recent despre poveștile ei de dragoste, într-un interviu acordat revistei People, unde a remarcat că partenerul ei de acum a făcut eforturi să fie cu ea, în special în primele zile ale relației, când s-a străduit mult. 
 
Kim a mai spus că ea și Russell nu se cunoșteau inițial unul cu celălalt, deși au stabilit rapid o relație.
Actrița, care a descris relația ei cu Russell ca fiind „foarte ușoară”, a mărturisit și de ce îl place: „Mă simt foarte confortabil în preajma 
lui.
Are și un simț al umorului foarte dezvoltat”.
 

Va juca alături de Robert de Niro

  
Kim a anunțat, recent, că va juca, la începutul acestui an, rolul de CEO al unei companii de cosmetice de ultimă generație în serialul Netflix Glamorous.
 
În ciuda faptului că a optat să nu se întoarcă pentru continuarea serialului “Sex and the City And Just Like That”, Kim a fost ocupată cu emisiunile sale How I Met Your Father, Queer As Folk și viitorul film About My Father, unde joacă alături de Robert De Niro.
 
Fanii “Sex and the City” nu ar trebui să se aștepte să o vadă pe Samantha în carne și oase, în serial, deoarece actrița a fost deschisă și a spus răspicat că nu vrea să se întoarcă în serial, pe fondul faptului că are o ceartă continuă cu Sarah Jessica Parker.
9 Noiembrie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod