Horoscopul de weekend: Probleme în dragoste pentru mai multe zodii

Citește horoscopul pentru acest weekend și află ce te așteaptă!

Iată ce ți-au pregătit astrele pentru acest weekend!

 

Berbec


Weekend-ul acesta se anunță a fi destul de dificil pentru tine, mai ales dacă intenționezi să inițiezi un proiect nou, mai complicat. Dacă rudele tale vor începe să se plângă că nu petreci destul timp cu familia, trebuie să dai dovadă de mult calm și tact și să le explici încă o dată care e importanța lucrurilor pe care le faci!

Taur


Sâmbătă o să descoperi că ai lăsat multe treburi nerezolvate în această săptămână. Drept urmare, o să munceșți din greu ca să compensezi și să echilibrezi situația. Din fericire pentru tine, te vei bucura de sprijinul colegilor și al prietenilor. Acceptă-l cu toată inima!

Gemeni


O cunoștință va suferi o intervenție chirurgicală în acest sfârșit de săptămâna și, din această cauză, vei fi mai tensionat/ă decât de obicei.
Încearcă să nu te gândești doar la acest aspect și să te bucuri de vremea de afară ori de timpul tău liber! Ai nevoie de un moment de pauză și acum e cel mai bine să profiți de el!


Rac


Chiar dacă nu dispui de foarte mulți bani, tot reușești să pui în aplicare majoritatea proiectelor tale. Încearcă să îți prioritizezi obiectivele și, dacă e cazul, să înveți să te oprești pentru a nu irosi energia! Dacă un prieten sau o rudă îți va propune o afacere pe care o consideri dubioasă, cel mai bine e să spui pas!

Leu


Weekendul acesta vei avea ocazia să descoperi locuri noi, poate chiar să faci o scurtă drumeție montană. Asigură-te că ești echipat/ă corespunzător și nu te abate de la traseu! Fii cât poți de precaut/ă!

Fecioară


Simți că partenerul tău este mai închis în sine și că relația voastră o ia în jos? Trebuie să acționezi chiar acum și să afli ce îl frământă! Dacă nu comunică deschis, poți să afli și de la alte persoane ce anume îl macină!

Balanță


E cazul ca în aceste două zile să te ocupi de curățenia din locuință și de bunăstarea rudelor tale! Asta înseamnă că vei pregăti un preparat deosebit sau de ce nu, că vei inventa un joc foarte distractiv care îi va ține în priză pe toți!

Scorpion


Ascultă-ți instinctul, mai ales atunci când vine vorba de viața ta amoroasă! Dacă te-ai culcat pe o ureche și i-ai acordat partenerului prea multă încredere, e posibil ca acesta să fi abuzat de ea! Nu ar fi deloc rău să te transformi în detectiv/ă, măcar pentru câteva zile!

Săgetător


De obicei, ești destul de calculat/ă, dar sfârșitul acesta de săptămână va fi destul de haotic, chiar și pentru tine.
Încearcă să îți găsești rapid echilibrul și, dacă simți asta, apelează la ajutorul celor din jurul tău!


Capricorn


Ești foarte preocupat/ă de problemele de la serviciu și uiți să te bucuri de lucrurile cu adevărat importante! E weekend, nu te va acuza nimeni dacă nu vei răspunde la e-mail-uri ori la telefon! Trebuie să trasezi anumite limite și să înveți când să spui STOP!

Vărsător


Vei fi cu nervii întinși la maximum în aceste două zile! Practic, nimic nu îți va conveni și te vei simți asediat/ă din toate direcțiile! În realitate, lucrurile decurg după același ritm, doar tu le percepi puțin diferit! Cu siguranță, ți-ar prinde bine o pauză!

Pești


Dacă nu te preocupi de starea ta de sănătate, s-ar putea să ai de suferit cât de curând! Învață să îți urmărești interesul din când în când și, de ce nu, să îți creezi un anumit grad de confort! Știi ce se spune: cum îți așterni, așa dormi!

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod