Horoscop 14 noiembrie: Taurul va cunoaște pe cineva care îi va da lumea peste cap

Citește horoscopul zilei și află ce te așteaptă!

Iată ce ți-au pregătit astrele pentru această zi!

 

Berbec


Vei începe în forță această săptămână și te vei simți capabil/ă să rezolvi mult mai multe sarcini. Dacă și șefii vor vedea entuziasmul tău și energia pe care o afișezi, s-ar putea să fi propus/ă pentru o mărire de salariu. Ține-o tot așa!

Taur


Astăzi vei cunoaște o persoană extrem de inteligentă și politicoasă, la care te vei gândi o lungă perioadă de timp de acum înainte. Dacă ești singur/ă și vrei să o cunoști mai bine, fă tu primul pas! Astfel de persoane sunt de obicei mai timide!

Gemeni


Ești extrem de amuzant/ă, iar ziua aceasta îți va oferi ocazia să ieși puțin în evidență datorită spontaneității care te caracterizează! Totuși, ai grijă: de la ironie până la jigniri e doar un pas, iar anumite persoane pot fi mai sensibile decât ai fi crezut!

Rac


Te pricepi de minune să ieși din situații mai dificile! În prima parte a acestei zile, o problemă de la locul de muncă le va da serioase bătăi de cap colegilor, dar pentru tine va fi floare la ureche! Continuă să ai încredere în forțele proprii și să fii la fel de curajos/curajoasă!

Leu


Astăzi vei primi o veste importantă care îți va afecta cu siguranță viitorul, mai ales din punct de vedere financiar! Dacă vei deveni peste noapte proprietar al unor imobile valoroase, nu te grăbi să le vinzi! O idee mai bună poate fi recondiționarea acestora, urmată de închiriere!

Fecioară


Unul dintre prietenii tăi are de susținut un examen important astăzi și, din păcate, tu nu îi poți fi alături.
Totuși, trebuie să îți faci timp ca să îl încurajezi și să îi arăți că te gândești la el! Cu siguranță, va face o figură frumoasă, iar tu vei fi plin/ă de mândrie!


Balanță


Dacă aveai impresia că le știi pe toate la serviciu, te afli într-o gravă eroare! Chiar astăzi o să fii pus/ă la punct de o persoană cu mai puține pretenții decât tine, dar evident, cu mai multă experiență! N-ar strica să dai dovadă de mai multă modestie!

Scorpion


Nu crezi că ai fost prea dur/a cu persoanele din jur și, în același timp, foarte permisivă cu propria persoană? E cazul să faci o schimbare și să te organizezi mai bine! Altfel, cât de curând vei rămâne singur/ă!

Săgetător


În prima parte a acestei zile o să primești o invitație inedită de petrecere a timpului liber.
Deși la început vei fi reticent/ă, odată ce te vei obișnui cu ideea, chiar vei deveni nerăbdător/nerăbdătoare. Și partea cea mai bună e că nu vei cheltui deloc o sumă mare de bani!


Capricorn


Din punct de vedere emoțional, lucrurile nu sunt așezate așa cum ți-ai dori. Te confrunți tot mai des cu reproșuri și, uneori, chiar cu crize de gelozie. Poate că a sosit momentul să fii mai tranșant/ă! O astfel de relație tensionată nu prevestește nimic bun!

Vărsător


Banii nu sunt deloc o problemă pentru tine, iar lucrul acesta îți asigură confortul psihic de care ai atâta nevoie! Totuși, nu trebuie să cheltuiești inutil, ci din contra, să înveți să fii și mai chibzuit/ă! Fii fără grijă, asta nu te transformă într-o persoană zgârcită, ci în una calculată!

Pești


Astăzi vei primi câteva informații sensibile referitoare la colegii tăi sau chiar la șef.
Deși vei fi tentat/ă să le exploatezi în interesul tău, cel mai bine e să nu o faci! Lasă timpul să curgă!

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod