Horoscop 11 noiembrie. Fecioara trebuie să facă o schimbare

Citește horoscopul zilei și află ce te așteaptă!

Iată ce ți-au pregătit astrele pentru această zi!

Berbec

In ultima zi lucratoare a saptamanii o sa muncesti mai mult decat de obicei pentru a compensa pasivitatea care te-a caracterizat in ultimul timp. Din fericire, superiorii tai sunt destul de indulgenti cu tine si daca vei reusi sa iti termini treaba, nu vor exista reprosuri!

Taur

Trebuie sa ai mai multa grija la alimentatie pentru ca ai tendinta de a te ingrasa! Actioneaza din timp si nu te lasa cuprins/a de lene! Obisnuieste-te sa iti pregatesti cat mai des mancare si pe cat posibil, incearca sa introduci salatele in meniu!

Gemeni

Din punct de vedere emotional, nu o duci prea bine. Totusi, nu trebuie sa fii deloc fatalist/a si sa atragi raul! Daca simti ca relatia ta se apropie de final, obisnuieste-te cu ideea si nu incerca sa te lupti cu morile de vant!

Rac

Nu ai suficient timp liber si nici destui bani ca sa pui in practica tot ce iti doresti.

E cazul sa inveti sa te multumesti cu mai putin, mai ales daca obiectivele tale sunt cumva dependente de actiunea unor alte persoane! Oricat de mult ti-ai dori, n-ai cum sa le impui altora cum sa se comporte!

Leu

De cand nu ai mai facut cu adevarat o fapta buna? Daca vrei sa iti ajuti cu adevarat semenii, de ce nu iei in considerare donatul de sange? Pe langa acea senzatie de implinire de care vei avea parte, organismul tau se va reimprospata si parca va functiona mai bine!

Fecioară

In familie esti mereu autoritar/a, dar atunci cand vine vorba de serviciu, preferi sa ii lasi pe altii sa conduca. E cazul sa faci o schimbare pentru ca risti sa pari ipocrit/a, mai ales in fata acelor persoane care te cunosc in ambele aspecte ale vietii tale!

Balanță

Astazi, o ruda apropiata iti va cere un ajutor material iar din fericire, tu reusesti sa i-l oferi.
Pe langa asta, e necesar sa ii fi si sprijin moral respectivei persoane, mai ales ca acum se simte putin descumpanit/a!

Scorpion

Daca te simti plictisit/a si obosit/a din cauza acelorasi activitati pe care le efectuezi in mod repetitiv la serviciu, ar trebui sa te gandesti la o vacanta la munte! Implica-ti si partenerul in alegerea destinatiei! O sa constati ca facand acest lucru, relatia voastra se va imbunatati considerabil!

Săgetător

Chiar daca nu poti sa atingi fiecare obiectiv, tot merita sa incerci! Daca nu risti, n-ai cum sa castigi iar dintre toti, tu stii cel mai bine acest lucru! Continua in aceeasi directie si vei avea parte de lucruri frumoase!

Capricorn

Desi esti ocupat/a pana peste cap cu problemele tale personale, sefii nu par a tine cont de acest aspect si te asediaza cu sarcini suplimentare.
Incearca sa le gasesti o rezolvare rapida si daca ai acesta posibilitate, sa transferi responsabilitatea pe umerii unei alte persoane!

Vărsător

Ziua aceasta va incepe destul de bine pentru tine si cu putin noroc, o sa depasesti asteptarile colegilor si ale sefilor. Totusi, nu trebuie sa te culci pe o ureche pentru ca situatia se poate schimba rapid! Ramai la fel de focusat/a!

Pești

Esti foarte precaut/a atunci cand vine vorba de viata ta privata, dar cand vrei sa afli mai multe detalii despre ceilalti, uiti cateva reguli elementare. Nu trebuie sa te amesteci acolo unde nu-ti fierbe oala, si mai important decat orice: sa dai dovada de discretie! Altfel, vei deveni o persoana foarte bagacioasa si greu de suportat!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod