Horia Moculescu, internat la Spitalul Floreasca

Compozitorul a fost internat în Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, în urma unor dureri abdominale puternice, medicii stabilind că este vorba despre colică biliară şi urmând să decidă dacă va fi operat, au declarat luni, pentru Mediafax, apropiaţi ai familiei.
Potrivit surselor citate, Horia Moculescu a fost internat duminică dimineaţa în Spitalul Floreasca, fiind supus mai multor investigaţii medicale pentru a se stabili cauza durerilor abdominale.

Diagnosticul pus în urma investigaţiilor este de colică biliară, iar medicii vor decide dacă este necesar ca Horia Moculescu să fie operat, au precizat sursele citate.

Horia Moculescu, născut pe 18 martie 1937, la Râmnicu-Vâlcea, este pianist, interpret vocal, compozitor, mediator şi creator de programe TV. El este realizatorul emisiunii de televiziune "Atenţie, se cântă!". De asemenea, este membru al Uniunii Compozitorilor. A compus aproximativ 500 de melodii şi a luat peste 200 premii.


Foto: Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod